Singuri in familie sau cu grupul in vacanta?

Singuri in familie sau cu grupul in vacanta?

Singuri in familie sau cu grupul in vacanta?

Placerea de a calatori cu un grup de prieteni nu a disparut cu siguranta odata cu copii, deci de ce ar trebui sa iti limitezi vacantele la membrii familiei acum?!

Exista foarte putini oameni in lume care nu iubesc sa plece in vacanta, Aproape toata lumea vrea sa se relaxeze, sa viziteze locuri noi si sa experiementeze tot ce le ofera vacantele. Vacantele cu copii sunt vazute de multe ori insa drept o corvoada – parintii pleaca sa aiba grija de copii in alta tara, asa-i?! J

Nu neaparat. Calatorind impreuna cu cea mica inca de la varsta de 6 luni si in destinatii exotice incepand de la varsta de 3 ani, venim cu experienta noastra pentru a va ajuta sa va bucurati de calatorii memorabile in familie, fara stres si in conditii superioare de confort.

De ce sa alegi o vacanta de grup cu familli cu copii?

De la hoteluri baby friendly, la jungle fascinante, excursii pe vulcani, hiking prin parcuri nationale sau joaca pe plaje spectaculoase, organizam vacantele de grup in familii astfel incat sa va bucurati cu totii de o experienta #FRESH!

Stim ca una din cele mai mari provocari a calatoriilor cu copii este distractia celor mici – de aceea planificam in avans si alegem hoteluri care dispun de piscine pentru copii si le ofera zile pline de actiune si timp liber flexibil pentru parinti.

Vom alege mereu zone verzi, foarte linistite, departe de aglomeratie, cu plaje superbe, cu nisip fin si apa curata, cu intrare lina in mare, zone ideale pentru familii si vacante relaxante.

In plus, copii tind sa se imprieteneasca rapid iar voi va puteti bucura de momente de adulti bine meritate. Iar la final, garantam ca veti ramane in contact mult timp dupa terminarea aventurii – prietenii calatori sunt prieteni pe viata J

De-a lungul anilor am calatorit impreuna cu copilul in destinatii exotice precum Costa Rica, Thailanda, Cambodgia, Mauritius, Vietnam si Africa de Sud. In toate aceste calatorii am imbinat partea activa, experientiala cu momente relaxante petrecute in locatii speciale, cu zone de plaja superbe, cu activitati dedicate copiilor, in asa fel incat toti 3 sa fim incantati la finalul calatoriei iar cea mica sa ramana cu amintiri frumoase si experiente inedite, care sa o ajute in procesul de dezvoltare.

Iata cateva motive pentru care te invitam alaturi de noi in urmatorul grup de familii calatoare J

  • vacante organizate in jurul datelor vacantelor scolare
  • vom avea un ritm care sa se potriveasca atat celor activi dar si celor mai pasionati de relaxare si confort
  • este fascinant sa vedem lumea prin ochii copiilor
  • le vei oferi experiente care educa, inspira si fascineaza
  • vor avea povesti de spus colegilor la inceperea scolii
  • vei descoperi grupuri de familii cu pasiuni commune

Ne vom ocupa cu atentie de fiecare element al aventurii voastre de familie – inclusive zboruri, transferuri si organizare. Vrem sa luam stresul detaliilor mici care transforma vacantele in griji iar voi sa va bucurati de momente frumoase, alaturi de un grup de oameni la fel de dornici de experiente noi ca si voi.

“Totul a fost fresh si wow, asa cum trebuie intr-o vacant ape care ti-o doresti de mult timp. Multumim Fresh Holidays!”

Mergeti cu noi in Family Holiday in Phuket by Fresh Holidays, in Octombrie? Detalii complete AICI!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

cere oferta

Vreau oferta