Africa de Sud 2022 – vacante, circuite si safari in Africa de Sud

Africa de Sud este fara indoiala, unul dintre locurile cele mai diverse din punct de vedere cultural si geografic de pe Pamant. Ca urmare a experientei deosebite pe care chiar noi am avut-o vizitand de 4 ori pana in prezent natiunea curcubeu, dorim sa impartasim aceasta aventura cu tine.

Vacantele, calatoriile si programele de tip circuit pe care le promovam si recomandam in aceasta destinatie, sunt concepute in asa fel incat nu doar sa vezi obiectivele principale, ci sa explorezi pas cu pas, cele mai inedite locuri din aceasta tara.

Programele organizate de noi sunt adevarate experiente culturale, gastronomice sau spiritual. Sunt pline de aventura, implica multa miscare in aer liber, observatia animalelor (de la marea migratie a belenelor pana la faimoasele „big five” din savana) dar si interactiune sociala cu localnicii foarte calzi si primitori.

Fie ca planificati o luna de miere, o vacanta plina de aventuri cu prietenii sau o calatorie experientiala alaturi de familie (recomandam inclusiv pentru vacantele impreuna cu copii mici, cam de la 3-4 ani in sus), aceasta este o destinatie sigura, foarte curata si dezvoltata.

Iti recomandam inclusiv explorarea in regim self drive. Poate cel mai liber, frumos si inedit mod de e a calatori pe aceste meleaguri, drumurile fiind sigure, impecabile si absolut spectaculoase. Daca alegi un astfel de program, noi ne ocupam de organizarea tuturor detaliilor si iti transmitem si un ghid complet de explorare. Acesta va include pana la cele mai mici detalii – de la terase, cafenele si locatii inedite unde sa te opresti pentru a admira peisaje superbe, pana la trasee si poteci batute de noi si unde vei petrece clipe minutate alaturi de cei dragi.

Si obligatoriu, nu trebuie sa ratezi faimosul Garden Route – unul dintre cele mai frumoase trasee de self-drive din lume. 

Plus ca noi am avut in anul 2021 inclusiv experienta de locui timp de o luna si jumatate in Africa de Sud, cand am decis sa ne relocam temporar in timpul pandemiei si sa traim like the locals.

Am decis asta pentru a experiementa si altfel decat ca turisti, natiunea curcubeu pe care o indragim atat de mult. Asa ca orice curiozitate ai avea, suntem pregatiti sa iti raspundem intrebarilor si sa iti usuram drumul spre viitoarea calatorie in Africa de Sud.

Situatia epidemiologica la zi din Africa de Sud poate fi consultata, aici. 

Conditiile de intrare in Africa de Sud sunt cele standard – pasaport valabil 6 luni, viza de la ambasada din Bucuresti + test PCR Covid-19 negativ efectuat cu 72h inainte de sosire. Conditiile complete le puteti consulta pe site-ul mae. 

mai mult

Vreau oferta