Loredana Ichim – Reintoarcere in Africa de Sud – Iulie 2017 – castigatorii concursului din 2016

Loredana Ichim – Reintoarcere in Africa de Sud – Iulie 2017 – castigatorii concursului din 2016

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Ma bucur sa impartasesc cu voi si clienti vostri minunatele experiente traite in Africa de Sud. Ne-am bucurat din plin de premiul castigat si daca tot am avut aceasta sansa, am explorat locuri noi si am incercat lucruri noi. Vacanta noastra a fost ceva mai scurta, 9 zile pline. (George /Fancourt Golf Resort – Oudtshoorn /Buffelsdrift game lodge – Arniston/ Arniston Beach hotel/ Stellenbosch / Spier Manor – Cape Town/ Taj Hotel.
Vorbind de experiente si locuri noi asa pe scurt:
1. Self drive – super avantaj chiar daca se conduce cu volan pe dreapta. Cutia automata a fost o binecuvantare. Surpriza placuta a fost ca cei de la Europe Car ne-au setat toate adresele destinatiilor noastre pe GPS si asta ne-a dat un conform psihic. In rest super infrastructura ( sosele impecabile), fara stressul legat de unde parcam, cat timp facem, ne-am simtit in siguranta in fiecare minut .
2. In Stellenbosch – am facut un tur al domeniului Spier ( una din cele mai vechi pogdorii din Africa de Sud 1692) pe segway. Super experienta si daca ajungeti acolo este a MUST.
3. Tot in Stellenbosch am participat la una picnic lunch organzate de cei de la Ferma Blaauwklippen. In fiecare duminca, domeniul isi deschide portile pentru toti cei doritori sa participe la o petrecere campeneasca de tip iarmaroc. Super mancaruri ( recomand cu caldura friptura de miel), targ artist locali, locuri de joaca pentru pitici si oameni mari.Fain de tot.
4. La ferma /Podgoria celor de la Tokara ( tot Stellenbosch) am participat la o degustare de uleiuri de masline. Domeniul este impresionant. Culturile de vita de vie si maslini sunt parca desenate, simetrie perfecta.
5. Fiind pe traseul GArden Route – am fost in parcul National Tsitsikamma. Paradisul sporturilor extreme. Noi am avut clar in minte ca ajundem la podurile suspendate din Stormriver. Si am ajuns – din nou a MUST. Data viitoare vrem sa petrecem ceva mai multe zile aici.
6. Mai toata lumea stie ca la Capul Bunei Sperante se unesc cele doua oceane ( indian si Atlantic) si evident ca si noi asa ma crezut atunci cand am ajuns aici anul trecut. Dar Peter, ghidul nostru de atunci ne-a explicat ce si cum si parca ne-ar fi dat o tema de casa pentru urmatoarea noastra excursie. De fapt locul cel mai de sud al Africii, unde se unesc cele doua oceane este la Cape Aghulhas si ne-am bucurat tare mult ca am ajuns. ( in acest moment a fost singurul drum de acces nepavat, pe o distanta de 15-16 km, durata 30 min). De o parte si de alta a drumului sunt ferme de oi, dar aici am avut sansa sa vedem Blue Crane sau Paradise Crane (o pasarea cu o aliura foarte eleganta, de dimensiunea unei berze, care este national bird a Africii de Sud).

As putea continua lista experientelor sud- africane , dar mai las cate ceva de sămanta si pentru alta data. Nu am cuvinte de multumire voi – FRESH HOLIDAYS si inca odata DA, recomand oricui Africa de Sud.
In concluzie, noua ne-a placut si acum in sezon de iarna si da ne-am REINTOARCE ORICAND

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6994″ img_size=”large”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6993″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6992″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6060″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”6995″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta