Testimonial vacanta in familie in Maldive – Andreea si Bogdan – Ianuarie 2021

Testimonial vacanta in familie in Maldive – Andreea si Bogdan – Ianuarie 2021

Am reușit in sfârșit sa scriu câteva cuvinte despre experiența noastră in Maldive in vremuri de pandemie .

Va mulțumim pentru încă un concediu minunat, Fresh Holidays!

Ultimul an a fost o provocare pentru noi, astia mai călători din fire. Desi ne place sa călătorim pe cont propiu, de când am plecat in prima vacanța Fresh am descoperit ca e grozav sa colaborezi cu o agenție care personalizeaza vacanța ta, cu oameni care chiar îți înțeleg nevoile și te pot ajuta sa iei cele mai bune decizii. Va mulțumim pentru răbdarea de a cauta atâtea variante de zbor, hoteluri și de a ne raspunde la toate întrebările.

A fost o vacanța de familie perfecta, cu soare, apa calda și distracție! La hotel se ajunge foarte repede, in cam 15 minute cu barca de mare viteza. Transferul a fost foarte bine organizat, check in-ul la fel, astfel ca din avion aproape am aterizat pe plaja. Resortul are mai multe zone pentru sport (tenis, baschet, ping pong, biliard, volei, gym și sporturi de apa), cu echipamente bine întreținute. Copii s-au bucurat de corali și pesti colorați la snorkeling,iepurașii de pe insula întâlniți la tot pasul, papagalii prietenoși și mai ales de oportunitatea de a putea hrăni rechini și pisici de mare in fiecare seara, activitate organizata și supravegheata de hotel.

Mâncarea și băuturile oferite in meniul all inclusive au fost minunate, peste așteptări. Cred ca as putea sa va scriu câteva pagini despre Maldive, cu siguranța nu este o destinație unde sa te plictisești, deși aveam impresia ca o vacanța intr-un resort poate fi plictisitoare. In niciun caz!

Asteptam cu nerăbdare următoarea noastră vacanța Fresh ️!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta