Irina si Ionut – Testimonial vacanta Mauritius – Ianuarie 2020

Irina si Ionut – Testimonial vacanta Mauritius – Ianuarie 2020

Buna, Cosmin,

 
Am revenit dupa vacanta, back to reality :)) si tin sa iti multumim pentru tot.
Partenerii tai din Mauritius au fost la inaltime, foarte profesionisti, soferul pe care l-am avut la transfer un om deosebit (nu i-am retinut numele, dar era oricum singurul care conducea cea mai noua masina a companiei, un Hyundai Tucson). Am mers intr-o excursie in vestul insulei si am avut o ghida ff buna si toata experienta a fost de nota 10…si stii bine ca lucrez in domeniu si sunt foarte pretentioasa :). Hotelul a fost exact asa cum ma asteptam ca resort, mancare buna, servicii ok, plaja super, wifi 5*, singurul minus bautura care era fff proasta…vinul de ff slaba calitate si pe partea de entertainment iar destul de slab.
Unul dintre motivele pt care am ales hotelul Ambre a fost pt ca era aproape de Ile deux cerfs, facea parte din acelasi lant turistic. Ne-a costat doar taxi pana la Pointe Maurice si de acolo aveam barca rapida gratuit si acces gratuit la plaja privata. A fost o experienta deosebita, aproape ca am avut plaja numai pt noi.
 
 
Am avut parte si de putina aventura, ne-am incumetat sa urcam si pe vf Le Mourne, desi nu este un munte inalt, la un moment dat este foarte abrupt si stai putin in cumpana daca te poti aventura sau nu, mai ales ca franghiile de ajutor care erau in trecut, acum nu mai sunt. A fost o urcare dificila, dar a meritat din plin. Nu stiu daca ai reusit sa ajungi, iti trimit cateva poze.
 
 
Per total a fost o vacanta peste asteptari, insula este mai frumoasa decat mi-am imaginat, foarte verde, servicii de calitate, la retur am zburat cu Air Mauritius…au fost peste Air France :).

 

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta