Testimonial Mauritius – Simona si Marian – Ianuarie 2022

Testimonial Mauritius – Simona si Marian – Ianuarie 2022

 
Amazing Mauritius!

Desi am calatorit in destul de multe tari pana acum, sunt putine cele in care ne-am intoarce fara a sta prea mult pe ganduri. Spunem asta bazandu-ne pe principiul bine cunoscut „viata e prea scurta sa alegi de doua ori aceeasi destinatie de vacanta” 
Mauritius este insa o exceptie si ne-a convins inca din prima zi ca merita sa revenim.
Colaborarea cu Fresh Holidays a decurs excelent, ca de fiecare data, aceasta fiind a 3-a calatorie planificata impreuna, dupa Africa de Sud si Peru.
Excursia de la finalul lunii Ianuarie 2022 a fost organizata in doar cateva zile, ceea ce spune multe despre profesionalismul echipei Fresh Holidays.
Mii de multumiri lui Adi Neculita care a facut posibila aceasta calatorie intr-un timp record, ne-a furnizat toate informatiile necesare, s-a asigurat ca am ajuns cu bine atat la dus cat si la intors, a avut rabdare sa ne raspunda la 1000 de intrebari, dar si lui Cosmin Neacsu, un foarte bun cunoscator al acestei insule, pentru sfaturi si ajutor in alegerea hotelului.
Despre partenerii locali avem doar cuvinte de lauda, transferurile si excursiile optionale au fost de nota 10!
Desi suntem foarte activi si nu alegem in general destinatii „de leneveala”, acum chiar am simtit fizic aceasta nevoie si am decis ca doar 3 zile din 7 sa fie alocate excursiilor, in restul zilelor am vrut sa ne bucuram de facilitatile hotelului. Recomandam inotul cu delfinii salbatici (una dintre excursii) – o experienta unica, de genul „once in a lifetime”, Seven Coloured Earth Chamarel, Alexandra Falls.
Hotelul Long Beach a Sun Resort a fost exact cum ne doream, amenajat intr-un stil contemporan, cu multe spatii de relaxare, multa verdeata, locuri suficiente la plaja si la piscina, posibilitatea de a face snorkeling foarte aproape de intrarea in apa unde fauna marina este bogata si diversa (testoase, caracatite, corali, melci, scoici, multitudine de specii de pesti), restaurante foarte bune (recomandam Hasu, cu specific japonez), camere mari, dotate corespunzator unui hotel de 5 stele.
Mai presus de frumusetea insulei, de locatia si facilitatile hotelului, oamenii sunt cei care fac diferenta intre Mauritius si restul lumii – extrem de prietenosi si serviabili, gata sa te ajute in orice moment, fara sa ai sentimentul ca fac asta doar prin prisma jobului pe care il detin sau ca ar astepta ceva in schimb.
Amplasarea hotelului a fost in partea de est a insulei unde vantul bate putin, dar doar atat cat sa nu simti caldura la intensitate maxima, cum se intampla in partea de vest.

Mauritius este o destinatie superba ce se adreseaza atat turistilor aflati in cautarea relaxarii, cat si a celor foarte activi.

Fresh Holidays, asteptam cu nerabdare urmatoarea vacanta planificata de voi!
Va multumim inca o data, sunteti minunati!

Simona & Marian

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta