Testimonial Mauritius – Ioana – Iunie 2022

Testimonial Mauritius – Ioana – Iunie 2022

 

Mauritius in doi.

Nu știu exact de unde sa incep, așa ca voi începe cu.. începutul!
Sunt Ioana, sunt născuta in Februarie si unul din visele mele era sa călătoresc undeva unde e cald la 30 ani, si voiam o destinatie completa in care sa am foarte multe de făcut si am ales Mauritius. Ulterior am găsit agenția Fresh Holiday si mi-a inspirat din prima clipa încredere.
Era încă pandemie, așa ca a trebuit sa facem testul PCR cu o zi inainte de plecare. Ghici ce?
Eu am ieșit negativa si soțul meu pozitiv!
Nu-mi venea sa cred, am primit mesaj de la Ministerul Sanatatii ca nu avem voie sa părăsim tara si ca trebuie sa ne autocarantinam.
Norocul nostru a fost ca am avut asigurare COVID inclusă in prețul sejurului.
Am contactat imediat agenția, si datorita promptitudinii întregii echipe am reușit sa inițieziem demersurile pentru recuperarea banilor in proporție de 90% si sa reprogramam vacanta.

Am decis sa reprogramam pentru luna Iunie, de data aceasta nu a mai trebuit sa ne facem testul in Romania, dar a trebuit sa ne facem un test rapid in momentul in care am ajuns la hotel… de data aceasta am ieșit ambii negativ.
Am avut zbor București-Istambul-Mauritius, si după cele aprox 11 ore de zbor, am fost așteptați la aeroport de un Sofer care ne-a dus la hotel.
Am fost cazați la Zilwa Attitude, demipensiune, si va pot spune ca raportul calitate/preț a fost unul excelent, personal amabil, curățenie, diverse activități (piscina, teren de tenis si de volley), hotelul are 5 restaurante unde pe baza de programare luam cina apoi stăteam la bar cu muzica live.

Insula are foarte multe de oferit: plaje superbe.

Cultura, tradiții, munți, safari etc.
Nu suntem genul de persoane care sa stea intr-un singur loc, așadar am explorat insula!
Pentru partea culturală am apelat la un ghid,
am mers la templu, la Citadelle (unde am văzut orașul de sus), am descoperit istoria insulei, am mancat traditional la un local de “familie”, am mers in centrul orașului Port Louis si am încheiat ziua la cea mai frumoasa si mai mare grădina botanica pe care am văzut-o pana acum.
Apoi pentru zilele următoare am decis sa închiriem o masina, am avut posibilitatea sa închiriem direct de la hotel; din păcate aveau disponibilă doar o masina manuala… nu ar fi o problema sa fie manuala, dar am uitat sa va zic ca ei conduc cu volan pe dreapta.


A fost interesant cum am reușit sa ne adaptam și sa ajungem unde planificasem!
Va pot spune ca niciodată nu am avut parbrizul așa curat :)) (semnalizarea este pe partea opusa, și soțul meu inloc sa semnalizeze, pornea ștergătoarele).. dar ne-am descurcat!

Am văzut cele mai frumoase plaje: Grand Baie,  Mont Choisy, Trou aux Biches, Flic En Flac, le Morne, etc.
Următoarele zile s-a eliberat o masina automata și ne-am descurcat mai bine.
Am optat pentru o zi de safari, unde ne-a prins și ploaia, a fost extraordinar pentru ca in Europa nu am avut ocazia sa vedem animale precum girafe, zebre, gazele, hipopotami etc.
Am hrănit din mana o girafa, m-am bucurat precum un copil.
Apoi am vizitat plajele, am înotat cu delfinii și cu broaștele țestoase gigante.
Am trăit cele mai frumoase apusuri… ne-am organizat astfel încât sa-l prindem din locuri diferite.

Organizarea a fost impecabila, atât inainte de plecare cât și pe toată perioada sejurului am fost in contact cu Adrian.
Coincidenta a făcut ca am sărbătorit și cei 5 ani de casatorie in Mauritius, și am avut din partea hotelului o cina romantica pe plaja cu meniu personalizat

Cel mai mult mi-a plăcut ca s-a creat o relație de prietenie, am rezolvat impreuna problema Covid și am gasim rapid cea mai buna solutie.

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta