Vacante eco certificate – fii un calator #PrietenCuPlaneta

Fii un calator #PrietenCuPlaneta

Esti in cautarea unor programe, calatorii, vacante prietenoase cu planeta?

Iubesti natura si doresti sa afli mai multe despre proiecte, actiuni, campanii in care te poti implica pentru a ajuta activ la protectia mediului?

Iubesti calatoriile dar vrei sa fii reponsabil si sa te asiguri ca destinatiile pe care le alegi iti ofera infrastructura necesara ori ca agentiile de turism, transportatorii, hotelierii si oamenii, in general, implicati in organizarea calatoriei tale fac tot ce le sta in putere pentru a proteja mediul si comunitatile locale impactate de calatoria ta?

Atunci ai ajuns bine pe aceasta pagina, unde vei afla toate cele de mai sus si mai ales, cum poti sa fii #PrietenCuPlaneta cand iti alegi urmatoare calatorie.

Compania noastra a lansat acest proiect, pe care il poti urmari si pe canalele de social media sub hastag-urile #PrietenCuPlaneta, #FriendOfEarth, #GreenTourism, #ReponsibleTravel pentru a veni in intampinarea calatorilor reponsabili, care atunci cand aleg o noua vacanta nu analizeaza doar plajele, hotelurile, excursiile si preturile ci se implica activ in protectia mediului si a comunitatilor pe care le afecteaza direct in momentul in care calatoreste.

Noi, la FreshHolidays, prin partenerii locali cu care lucram, prin actiuni concrete si prin contributii directe, sustim acest demers si va incurajam si pe voi sa faceti tot ce puteti pentru a va asigura ca atunci cand calatoriti, impactul vostru asupra mediului si al comunitatilor locale este unul pozitiv sau daca nu este posibil, macar unul minim negativ.

Articole, programe recomandate, destinatii inedite si ideale pentru calatorii prietenosi cu mediul, actiuni concrete, proiecte, eveniente, conferinte, intalniri cu clientii, etc, sunt doar cateva chestiuni pe care le veti regasi pe aceasta pagina.

Pentru mai multe detalii, te invitam sa contactezi consultantii Fresh Holidays, prieteni ai planetei:)

Cu drag, Fresh Holidays,

mai mult

Vreau oferta