Vacanta exotica in familie. Exista asa ceva?

Vacanta exotica in familie. Exista asa ceva?

Vacanta exotica in familie, adica parintii cu copiii. Exista asa ceva?

Cand spui vacanta exotica gandul iti zboara la palmieri, apa turquoise, cocktaiuri si activitati care iti taie rasuflarea? Sau poate o oportunitate pentru timp cu familia, aventuri si experiente noi, peisaje spectaculoase si amintiri impreuna? De ce nu ambele?!

Stiti deja ca va recomandam destinatii si experiente testate de noi. De aici plecam si acum. Noi, Cosmin si Diana, venim cu experienta noastra de peste 5 ani de cand calatorim cu cea mica.

Lansam o noua serie de articole care vine in intampinarea parintilor care doresc sa calatoreasca alaturi de cei mici in destinatii inedite si sa transforme aceste calatorii in experiente memorabile, educative si utile in dezvoltarea copiilor si nu in simple vacante la plaja in resorturi all inclusive in mult prea comercialele destinatii de “charter”.

Am inceput sa calatorim cu adevarat cand cea mica avea 6 luni cand am facut un prim circuit in tarile de jos. Am continuat apoi cu o serie de city break-uri si vacante active prin Europa, in destinatii precum Sardinia, Roma, Creta, Rhodos, Turcia, Calabria, Germania si Austria. Iar incepand cu varsta de 3 ani am efectuat prima calatorie experientiala in afara Europei, tocmai in Costa Rica, unde am explorat junglele, am urcat vulcani, am facut hiking prin parcuri nationale si ne-am bucurat si de plaja si ocean. Amintirile sunt inca vii si cea mica, chiar daca avea doar 3 ani, pastreaza inca vii amintirile din aceasta calatorie si povesteste cu drag despre ele.

Am ajuns apoi si prin tari precum Thailanda, Cambodgia, Mauritius, Vietnam sau Africa de Sud, tot alaturi de Lidia si toate aceste calatorii au fost active, bine organizate in asa fel incat sa includa activitati si experiente de interes si pentru ea dar au avut mereu, la final, partea de relaxare in zone cu plaje frumoase si multa balaceala.

De la programe individuale si sugestii de itinerarii complexe 100% personalizabile pentru fiecare familie in parte, pana la programe de grup in care va invitam sa veniti cu noi si sa calatorim impreuna in destinatiile superbe pe care le promovam, in aceasta sectiune veti gasi cel putin un pic de inspiratie pentru viitoarea voastra aventura in familie.

Daca vorbim despre copii mici, ne vom gandi la destinatii de plaja, cum ar fi Republica Dominica, Mauritius sau Bali – unde exista o multime de resorturi child friendly si cu optiuni special concepute pentru cei mici: petreceri, animatori, piscine special decorate si kids cluburi.

Copii mai mari pot fi deja angrenati in circuite mai complexe, care le vor permite sa invete lucruri noi si sa se intoarca cu o multime de experiente memorabile, demne de povestit in pauzele de la scoala – aici ne vom indrepta atentia, de exemplu, catre destinatii precum Thailanda, Peru, Vietnam, Costa Rica sau Africa de Sud.

Ideea centrala de la care pornim este ca puteti imbina impreuna relaxarea si activiati in aer liber, pentru a va bucura de timp petrecut impreuna si experiente de neuitat. Ce spuneti – curiosi ce destinatii v-am pregatit pentru vacantele exotice in familie?!

#comingsoon

#familytime

#FRESHexperiences

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta