Victor Negoitescu – Vacanta Singapore si insula Bintan – Decembrie 2017

Victor Negoitescu – Vacanta Singapore si insula Bintan – Decembrie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8101″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Desi vacanta a fost planuita de pe o zi pe alta (in mai putin de o saptamana) echipa Fresh Holidays ne-a ajutat sa alegem o destinatie si a reusit sa ne ofere o vacanta minunata fara a avea grija biletelor de avion, transferurilor, cazare si alte aspecte legate de calatorie. Am apelat la Fresh Holidays stiind ca se vor ridica la niveul asteptarilor, avand experienta colaborarii anterioare cand s-au ocupat de calatoria noastra in Bangkok – Phuket.

 

Singapore este un oras de vis in care ai vrea ca timpul sa se opresca sa poti vizita cat mai multe atractii. Vizita la Universal Studios va fi de neuitat iar cladirile si vegetatia luxurianta sunt de neimaginat.

Hotelul in care ne-am cazat, Oasis, este o pata de culoare printre cladirile orasului, iar amplasarea lui faciliteaza accesul la multe atractii turistice, fiind de altfel si in apropierea unei statii de metrou.

Dupa lungile plimbari din Singapore relaxarea la plaja a fost binevenita.

 

In Bintan am ajuns relativ repede, dupa doar o ora de mers cu ferryboat-ul, cazandu-ne la Mayang Sari Beach Resort. Am fost foarte placut surprinsi de amplasarea pe plaja a casutei in care ne-am cazat iar faptul ca am ajuns in extra sezon ne-a permis sa avem plaja si marea doar pentru noi doi.

Chiar ni se parea bizar ca suntem singuri dar am constatat ca in weekend este mai frecventat dar in niciun caz aglomerat (gen 10 persoane pe 1 km de plaja).

 

Resortul era foarte mare si bine organizat oferind siguranta, curatenie si multe activitati de petrecere a timpului liber. Sunt mai multe restaurante unde poti manca dar pregateste-te sa platesti preturi de Singapore chiar daca te afli in Indonezia.

A fost o vacanta minunata in care am combinat atat relaxarea cat si atractiile unui oras fascinant.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8102″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8103″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8104″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8105″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8108″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”8114″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Indonezia” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-indonezia”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta