Testimonial vacanta in familie – Mauritius si Rovaniemi – Iulia Nitu – 2023

Testimonial vacanta in familie – Mauritius si Rovaniemi – Iulia Nitu – 2023

Anul acesta am avut doua vacante minuntate si am castigat un prieten, Adi de la Fresh.


La inceputul anului incercam sa organizez o vacanta pentru mine si fiul meu ( 12 ani ) in Zanzibar. Am dat intamplator de Adi care m-a sfatuit sa incercam Mauritius. Am acceptat propunerea lui si nu am regretat deloc. A fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o. Organizarea facuta de Adi a fost impecabila: transferuri ( soferul de la aeroport a fost un super ghid care ne-a facut o prima prezentare a intregii insule ), cazare ( Constance Belle Mare Plage este hotelul in care copilul meu mi-a spus ca ar vrea sa locuiasca pentru totdeauna ­čÖé ), excursiile cu partenerii lor locali. Locatia, asa cum a zis Adi, a fost exact ceea ce ne doream noi. Eu am avut plaja si multa relaxare iar fiul meu a gasit multe activitati potrivite pentru varsta lui: a inotat cu delfinii, a hranit leii la Casela Park, a facut paraseiling.
La intoarcere nu ne doream decat sa plecam din nou in aventura. Pentru decembrie Adi ne-a lansat doua provocari: Laponia si Seychelles.


Din pacate, din cauza unor probleme personale, nu am reusit sa ajungem in Seycelles, dar, din fericire, cu ajutorul lui Adi, am reusit sa modificam rezervarile deja facute pentru alta perioada convenabila noua, in Mauritius, din nou. D-abia asteptam sa ne intoarcem si sa descoperim locuri noi!


Laponia a fost cea mai tare aventura pe care am avut-o! Am avut emotii foarte mari din cauza escalelor ( 2 la dus si 2 la intors ) si a frigului. Cred ca daca nu imi era Adi alaturi renuntam. Ca si in prima vacanta cu Fresh, totul a fost atat de bine organizat incat au disparut toate emotiile. Escalele au fost exact cat a trebuit astfel incat sa nu ne plictism asteptand urmatorul zbor, dar nici sa nu alergam prin aeroport. Hotelul ales de Adi a fost exact in centru, peste drum de statia de autobuz catre Santavillage si MC, spre deliciul copilului.
Ma bucurca l-am descoperit pe Adi de la Fresh Holidays pentru ca a fost mereu alaturi de noi si ne-a ajutat sa gasim cele mai bune combinatii pentru mine si fiul meu! Multumim!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta