Sedei Vladimir – vacanta Mauritius grup Fresh Holidays – Sept-Oct 2016 – Lux Grand Gaube 5*

Sedei Vladimir – vacanta Mauritius grup Fresh Holidays – Sept-Oct 2016 – Lux Grand Gaube 5*

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]„mai intai a fost facut Mauritius si apoi raiul” – nu o spun eu, a spus-o Mark Twain (Following the Equator)… si nimeni nu te poate ajuta sa descoperi acest lucru asa cum reusesc Cosmin, Diana si restul echipei Fresh Holidays.
Am petrecut o saptamana de vis in Mauritius, unde printr-o organizare deosebita reusesti cu adevarat sa te simti unic. Am fost surpinsi din primul minut – o primire supriza la aeroport, pana la plecare si in fiecare minut petrecut in hotelul si locatiile alese special pentru noi.
Pe scurt: cine romatice, plaje magnifice, schi nautic, wind-surfing, caiac-canoe in mijlocul oceanului, inot cu delfinii, orice alte activitati sportive pe uscat si excursii care te ajuta sa descoperi particularitatile locale. Toate organizate perfect, cu specialisti din fiecare domeniu care te ajuta cu absolut orice detaliu si sunt mereu la dispozitia ta.
Intr-un cuvant: peeerfect! 🙂
Multumim Fresh Holidays!
[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”5818″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5819″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5821″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5822″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta