Testimonial vacanta Maldive – Vasilica si Adrian – aprilie 2021

Testimonial vacanta Maldive – Vasilica si Adrian – aprilie 2021

A fost totul super, mult mai bine decat ne-am asteptat. Am facut si upgrade la camera pt 2 nopti la superior water bungalow si intradevar pretul de la resort a fost muult mai mic, 70$ pe noapte. Cum ti-am zis am avut si o excursie la snorkeling gratuita de la ei pt ca am fost la all inclusive. Camerele atat beach bungalow cat si superior water bungalow au fost super😍. Personalul super amabil si faptul ca am avut all inclusiv s-a simtit, a facut diferenta. Preturile sunt f mari    fara 🙈. Iar insula este magica, micuta si cocheta, am avut noroc si nici nu a fost aglomerata, ca altele(am vazut ieri din barca) . Am vazut/“inotat” cu rechinul, am vazut stingray si o mare varietate de pesti minunati. Este mult mai frumos decat ne-am asteptat si contrar multor comentarii de pe booking a fost super. Multumim inca o data pt tot! Ca de obicei totul a fost minunat.

Am uitat sa iti spun ca pe o parte a insulei este rasaritul si pe o parte apusul, iar din bungalowul superior am vazut delfinii( intre noi si cealalta insula) iar stingray si rechinii, au trecut pe langa scara noastra , cand vroiam sa coboram in apa, si o data cand eram in apa 😱, si mancarea e foarte buna, diversitate in fiecare zi, am avut inclusiv gen creveti si branza cu mucegai si chestii mai scumpe in general ca sa zic asa😅. Nu au fost doar mancaruri basic. Noi personal recomandam insula e foarte safe si totul e super. Multumim inca o data pt tot🤗. Ca de obicei, o placere sa colaboram!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta