Anca Pojoga – vacanta in Insula Mykonos

Anca Pojoga – vacanta in Insula Mykonos

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3244″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Tocmai am revenit dupa o saptamana de vacanta Mykonos. Este a cincea oara cand revin in acesta insula, dar pt prima data sejurul meu a fost organizat de Fresh Holidays. A fost de departea cea mai frumoasa vacanta in insula mea preferata.
Cosmin si Ruxandra, mi-au oferit o gama variata de oferte personalizate in functie de nevoile si placerile mele. Am ales resortul Royal Myconian, care ne-a oferit cel mai confortabil sejur . Hotelul este amplasat pe o coasta langa plaja Elia Beach. Vederea este superba, iar serviciile au fost printre cele mai bune intalnite pana acum worldwide. Pe langa toate acestea am fost uimiti de raportul calitate pret!!!
In urma acestei excursii suntem foarte multumiti, iar Fresh Holidays a devenit agentia noastra de incredere. Este singura agentie care iti asculta cu adevarat nevoile si iti ofera o vacanta personalizata. Speram sa plecam in curand cu ei pe melaguri mai indeparate!
[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3245″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3241″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3243″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3240″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta