Testimonial vacanta Egipt – Ana Maria – mai 2021

Testimonial vacanta Egipt – Ana Maria – mai 2021

 

Excursia a fost super, hotelul a fost foarte ok, mulțumim tare mult pentru recomandare! Mâncarea a fost diversificata, hotelul curat si foarte atent îngrijit! Auzisem de tot felul de probleme cu toxinfecții și am stat cu emoții, dar nu am avut de ce! Totul a fost super ok! 

Ne am întâlnit cu Momen, am fost cu el la Luxor și a fost genial genial (părinții lui Mihai erau convinși ca e mimo și de acolo am preluat și eu , dar înțeleseseră greșit) ! 

A ținut cont și de faptul ca eu am o problema de sănătate și nu prea am voie in temperaturi ridicate multă vreme și a încercat sa ne dea toate Explicațiile la umbra, ne a dus întâi in valea regilor unde era mai cald mai spre prânz… a fost minunat! Un om deosebit, pasionat, total dedicat! Mulțumim foarte mult de recomandare! Ne a zis ca ești prietenul lui, ne a povestit cum ați fost cu el in excursie, foarte simpatic!

N am mai fost la Cairo, de aceea nu am mai dat nici un semn, mo men ne a zis ca e complicat cu uberul pe acolo,iar pentru mine nu prea era ok nici cu mașina fiind destul de obositor pt ca plecam in mijlocul nopții…iar sa l luam cu noi mi se părea scumput, dar o sa mai revenim pentru piramide :)). 

Probleme nu am avut deloc, nici măcar minore, totul a fost foarte bine! 

Suntem foarte incantați și de colaborarea cu voi și de recomandările pe care le am primit din partea ta! 

 

Mulțumim tare mult! 

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta