Mihaela si Sebastian – Vacanta Dubai septembrie 2018

Mihaela si Sebastian – Vacanta Dubai septembrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bună Ecaterina,

Îți mulțumim pentru tot ajutorul acordat, fără tine ne-ar fi fost mult mai greu sa ne descurcam într-o tara total diferita de a noastră și de ce cunoaștem noi.
Am rămas plăcut surprinsa de cât de bine am interacționat în tot acest timp, de interesul acordat noua și de atenția la detalii.
Sincera sa fiu, pana de curând, evitam colaborarea cu agențiile de turism și preferam sa îmi fac singura tot ce era nevoie pentru o vacanta: sa iau bilete, sa caut cazare, sa prospectez  piața, etc.
Cu privire la Dubai și la excursia în sine, pot sa îți mărturisesc ca a fost o experienta inedita și diferita fata de tot ce am văzut pana acum: de la oamenii care sunt acolo, la mâncare, locuri, climă, etc.
Din punctul meu de vedere, Dubai merita vizitat măcar o data în viata, poți vedea evoluția omului dpdv al tehnologiei, al modului de trai și ce pot realiza de fapt oamenii cu foarte mulți bani, într-un timp foarte scurt.
Pentru ce nu as mai plăti dacă as merge acum, pentru prima data în Dubai, ar fi:
  • urcarea în Burj Khalifa – > spațiul nu este unul generos, view-ul este într-adevăr impresionant, însă este o aglomerație de nedescris sus, iar la coborâre stai la o coada imensa, care durează mai mult decât urcarea, pozele și turul în sine;
  • nu as mai vizita târgul de aur și cașmir… Este foarte obositor, chestii destul de mari și extravagante, la preturi relativ mari, nimic wow de văzut/luat.
  • Aquarium este de vizitat doar dacă ești un împătimit al viețuitoarelor și al grădinilor zoologice. Dacă nu, se poate vedea mai mult decât ok și din afara, din mall. Zona de Aquarium este foarte mica, apoi se intra în gradina zoologica. Sunt 50% pro, 50% contra.
În rest, Aqua Park-ul este superb și nu ai cum sa te plictisești, iar preturile la mancare și bautură sunt exact ca la noi la Therme de exp.
Exista activități pentru toate gusturile, iar plaja de acolo este incredibil de frumoasa, cu apa turcoaz și nisip fin.
De asemenea, croaziera în Dubai Marina merita toți banii, exista foarte multe variante, noi am luat una medie, am stat la etaj și a fost foarte frumos: am făcut poze, au avut spectacol, am cinat (toate incluse în preț).
Moscheea este o minunăție și merita văzuta, la fel și o excursie în safari nu trebuie ratata: plimbare cu atv, off-road cu mașini speciale, poze în mijlocul desertului, seara cina și spectacol în oaza, poze cu cămile, etc.
Este foarte simplu sa circuli cu metroul, puțin neplăcut din cauza mirosului greu și apăsător. Femeile au cabina speciala, bărbații la fel.
Hotelul a fost peste așteptări, personalul mai mult decât atent și amabil, curățenie, zona de piscina exterioara bine amenajata și cu un view minunat. Micul dejun la fel de bun. Ce a mai fost plăcut: foarte mulți romani cazați acolo.
Multumesc,
Mihaela

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9716″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9712″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9713″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9715″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Alte oferte recomandate” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-dubai-oman,vacante-india,vacante-vietnam”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

cere oferta

Vreau oferta