Adriana si Mihai – Vacanta Dubai septembrie 2018

Adriana si Mihai – Vacanta Dubai septembrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Buna, Ecaterina!
Multumim, in primul rand, pentru tot ajutorul atat inainte cat si in timpul excursiei. Totul a decurs fara probleme.
Hotelul ales nu ne-a dezamagit cu nimic, totul a fost in regula, incepand de la primire cu o „mica surpriza de honeymoon” pana la plecare. Mancarea, oamenii, serviciile toate au fost de calitate.
Am ramas placut surprinsa de Dubai, de tot ce ofera. Desi la prima vedere totul pare lux, superficial este vorba de alta cultura, alta civilizatie cu traditii care merita sa le descoperi.
Cu siguranta ai ce face 7-8 zile, atat relaxare, cat si sa vizitezi si sa descoperi locuri noi.
Abia astept sa organizez urmatoarea excursie cu voi ­čÖé Acesta a fost doar inceputul si cu siguranta va recomand cu drag cunoscutilor.
Adriana

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9702″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9701″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9700″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9699″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9698″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Alte oferte recomandate” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-dubai-oman,vacante-india,vacante-vietnam”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta