Testimonial vacanta in familie in Dominicana – Decembrie 2022 – Andreea

Testimonial vacanta in familie in Dominicana – Decembrie 2022 – Andreea

Va mulțumim pentru o vacanța minunata!! 

Am făcut de toate, mai puțin surf :-))). Am pierdut și una bucata copil, dar l-am recuperat repede . 

Mulțumim de recomandare, e tare frumos in Dominicana și am văzut atât de puțin!! Foarte, foarte puțin! Mi se pare o destinație frumoasa de văzut cu cei mici, însă și o super destinație de party. Am învățat sa dansez și bachata . 

Hotelul a fost ok, mâncarea buna și varianta, multe activități pt copii, dar și pentru adulti. Motiv pentru care nu am convins copiii sa ieșim 3 zile de acolo.

Au flamingo, egrete, broaște țestoase și peștișori. Prin resort oamenii care se ocupau sa întrețină zona verde ne dădeau cocos direct din copac. Toți angajații cântau, zâmbeau, dansau. Super nice vibe!

Desigur, cel mai mult ne-a plăcut venirea lui Moș Crăciun cu daruri pentru cei mici. 

Excursiile optionale sunt cam prea comerciale, dar bine organizate. Am vizitat o plantație de tutun, una de cacao, am fost acasă la o familie de acolo și o zi cu barca in Marea Caraibelor. Ar mai fi de vizitat parcul cu maimuțe, cenotele și cascadele, multe opțiuni pentru sporturile acvatice, multe petreceri latino, prin ianuarie coboară și balenele și se pot face excursii sa le vezi și pe ele și este o zona minunata pentru diving cică, dar asta vedem data viitoare. 

Transferurile au fost excelente. Right on time, mașini curate si șoferi foarte ok. 

Va lasam și niște poze!

Mulțumim din nou pentru recomandare. 

Abia așteptam sa mai călătorim împreuna!

Gabriel, Mihai si Andre 

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta