Testimonial vacanta Costa Rica – fam Popa si prietenii – februarie 2021

Testimonial vacanta Costa Rica – fam Popa si prietenii – februarie 2021

Ne_am întors recent din Costa Rica unde am petrecut aproape doua săptămâni cu tot cu drumul luuung…

Pe toate cele patru segmente de zbor mincarea a fost foarte putina asa ca, sa va pregătiți cu ceva snacks_uri, sandwich-uri.

La dus am putut lua un hot dog în Frankfurt, la întoarcere era totul închis. Ghidul din San Jose ne_a dus la hotelul rezervat, cazarea bună, micul dejun excelent (Hotel Chrowne Plaza).

Excursia la Vulcanul “Poas” și gradina “La Paz” a fost minunata. Am făcut foarte multe poze.

Apoi am plecat la Puerto Viejo, pe malul Caraibelor, cu valuri mari și curenți puternici. Puteai face baie dar cu grija. Recomandam plajele Punta Uva, si Chiquita, ultima cu ceva stinci prin apa. Merita sa vii aici la răsărit. Era cam la 5 min de cazarea noastră de la Namuwoki lodge. Căsuțe mici, pitite în jungla. Totul curat și bine îngrijit cu respect pentru natura. Cum ieși în strada principala și o iei în dreapta, opus de centrul Puerto Viejo, e o mica terasa unde se poate minca bine.

În vizita la Manzanilla parc nu am văzut cine știe animale, broscuțe, paienjeni. Dar pe drumul de întoarcere e bellevue unde pot face poze superbe.

Am vizitat și satul de indieni Bri_Bri. Merita excursia. Am mincat sandwich cu banană și ciocolata pura făcută de ei.

Apoi am ajuns la Vulcanul Arenal, o zona minunata cu ape termale, circuitul de tiroliana, Rio Celeste cu ape albastre. Recomandam restaurantul Garra_Patta cu specialități de vita foarte bune.

Și apoi relaxare la Pacific la hotel Parador, așezat spectaculos pe o stinca cu servicii foarte bune. Aici am văzut iguane, scorpioni, sopirle,mici galbene. Am făcut plaja la Biesnasz beach. Sa nu va duceți dimineața cind e reflux ca va zgiriati în stinci. Plaja Manuel Antonio e minunata însă.

Ajungi cu shutlle-ul hotelului.

De mincat recomandam restaurantele „El Avion” și Ronny’s place” cu al sau apus minunat.

A fost o excursie minunata, excelent organizata de Fresh Holidays. Ar mai fi trebuit o zi la Pacific ca să vizitam și Parcul Național „Manuel Antonio”. Și mai puțin snorkelingul ca nu prea am văzut mare lucru.

Așteptăm următoarele propuneri ale domnului Cosmin Neacșu și ale agenției sale.

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta