Testimonial vacanta Bali – Mariana si Adrian – Februarie 2023

Testimonial vacanta Bali – Mariana si Adrian – Februarie 2023

O vacanta de vis!!


Suntem realmente incantati de experienta  pe care am avut o in” Insula Paradisului “Bali,un colt de rai care ne a oferit tot ce ne doream ,ceva nou diferit si inedit.O alta cultura,religie,traditii ,privelisti minunate care ti taiau respiratia unde cuvintele sunt prea putine pentru a descrie adevarata lor frumusete,oameni foarte ospitalieri,buni , calzi , mereu dornici sa te ajute.


La experienta noastra atat de frumoasa si de neuitat a contribuit foarte mult faptul ca am ales pentru prima data sa ne personalizam vacanta cu agentia Fresh Holidays,care ne a surprins in mod placut pentru profesionalismul de care au dat dovada.Totul a fost organizat la superlativ  de catre Ionut cu care am planificat aceasta vacanta.Multumim frumos Ionut pentru consiliere ,profesionalism si promptitudinea cu care ai raspuns solicitarilor noastre si sprijinul pe care ni l ai acordat   pe tot parcursul vacantei.


Apreciem in mod deosebit si serviciile impecabile ale partenerilor locali ,ghidul nostru un om extraordinar Mr Sudarta .


Este pentru prima data cand apelam la aceasta agentie si sincer am fost foarte multumiti.A fost cea mai reusita vacanta in care am fost pana acum si recomandam cu incredere Fresh Holidays si abia asteptam sa ne planificam si anul viitor vacanta impreuna.FELICITARI!!!


Multumim ptr organizare si sprijin!!
Mariana si Adrian

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta