Daniel si Izabela – castigatori concurs „Da ReFresh din 2015” – vacanta Bali si Singapore

Daniel si Izabela – castigatori concurs „Da ReFresh din 2015” – vacanta Bali si Singapore

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3267″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Pentru o vacanta inedita si impresionanta va recomandam cu incredere Fresh Holidays!!!!!
Am ales sa incep asa testimonialul pentru ca sunt convins ca au fost foarte multe persoane care au avut anumite dubii in ceea ce priveste veridicitatea si corectitudinea concursului organizat de Fresh Holidays in cursul anului trecut(asa cum probabil as fi fost si eu daca nu eram castigatorul concursului si daca nu ii cunosteam pe cei care stau in spatele vacantelor frumoase si linistite in care am plecat in ultimii 5 ani). Pentru toti acestia confirm ca acest concurs a fost mai mult decat corect, iar premiul a intrecut asteptarile, dupa cum veti vedea in pozele atasate .
Trecand direct la subiect, vacanta a inceput inca de cand am urcat in avion, avand in vedere ca Ruxandra si Cosmin ne-au gasit zboruri cu Qatar Airways, companie ce iti ofera toate conditiile astfel incat zborul de aprox.14 ore sa treaca intr-un mod placut.
Ajungand in Singapore am fost intampinati de colaboratorii Fresh Holidays ne-au prezentat cele mai importante obiective de vizitat. Au urmat 3 zile maraton in care am urmat cu „sfintenie” planul discutat cu Cosmin, incepand cu Marina Bay, Flayer-ul, faleza de langa Marina Bay, Gradina Botanica, Insula Sentosa, Gradina Zoologica si cartierul Indian si Chinezesc.
La sfarsitul celor trei zile pline petrecute in Singapore am plecat spre Bali. In Bali am fost cazati la resortul Air Bali Boutique, resort in cadrul caruia simti ca te afli intr-o alta lume(o oaza de liniste, verdeata si oameni care stau la dispozitia ta sa iti satisfaca orice dorinta). Au urmat apoi 5 zile in care am urmat inca o data planul discutat cu Cosmin, plan ce il detaliez prin pozele atasate)). Bali este o destinatie la care am visat si in care cu siguranta mai dorim sa ajungem pentru ca nu te poti multumi cu doar o vacanta in acest paradis.
In final, vreau sa le multumim Ruxandrei si lui Cosmin pentru acest concediu deosebit si pentru faptul ca toate detaliile discutate cu ei au fost intocmai, asa cum s-a intamplat de fiecare data cand ne-au planificat ei concediile.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3268″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3269″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3265″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3264″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”3271″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta