Testimonial vacanta in familie in Bali – Septembrie 2023 – Daniela, Nicolae si Andrei

Testimonial vacanta in familie in Bali – Septembrie 2023 – Daniela, Nicolae si Andrei

Am rezervat ultimele 2 vacante cu Fresh Holidays, prima in Noiembrie 2022 in Iordania si a doua in Septembrie 2023 in Bali.


De vacanta noastra in Bali s-a ocupat Adi, care a venit cu recomandari atat de cum sa impartim perioada intre Ubud si Nusa Dua, cat si cu recomandari de cazare si excursii, recomandari extrem de bune si utile. Adi a inteles foarte repede asteptarile noastre, a fost extrem de implicat si de rabdator. Mentionez ca am avut foarte multe intrebari si am avut nevoie de suportul lui pentru a ne decide repede si bine, avand in vedere ca rezervarea s-a facut cu 2-3 saptamani inaintea plecarii. Trebuie sa recunosc ca am fost sceptica in a accepta recomandarile si am citit si verificat informatiile primite insa s-a dovedit ca toata planificarea si recomandarile au fost perfect adaptate la asteptarile noastre. Il felicit pe Adi pentru rabdarea, atentia la detalii, implicarea lui.

In ceea ce priveste Bali, este greu de expus in cuvinte cat este de frumosa aceasta destinatie.
Ubud este verde, este despre vegetatie, plantatii de orez, infinity pool-uri cu vedere catre plantatiile de orez.
In Nusa Dua am stat in zona recomandata de Adi, o faleza cu 5 hoteluri, cu iesire direct la plaja. Noi am preferat Ubud insa este un must si zona de plaja.

Las cateva poze pentru a incerca sa descriem cat de tare ne-a placut aceasta vacanta.

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta