Ciprian si Elena Grecu – vacanta activa in Singapore-Bali oct 2016

Ciprian si Elena Grecu – vacanta activa in Singapore-Bali oct 2016

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Singapore si Bali

Am avut parte de o vacanta super frumoasa! La recomandarea Fresh Holidays, am ales sa vizitam 2 zone din Asia foarte diferite, atat ca dezvoltare cat si ca mentalitate.

Singapore: Extraordinar! Am avut ocazia sa vedem un oras super dezvoltat si bine organizat, civilizatia este la ea acasa cand vorbim despre Singapore.

Bali: Daca mergeti doar pentru plaja trebuie sa fiti atenti in ce zona din Bali alegeti sa mergeti, cel mai bine este sa il intrebati sau sa ii spuneti lui Cosmin exact ce vreti sa faceti – el va va ghida si recomanda locurile/hotelurile/zonele potrivite. Noi am vizitat toata insula si pot spune ca a fost o experienta unica. Recomand orasul Ubud si imprejurimile. Am avut un ghid foarte bun (partener Fresh Holidays), ne-a povestit foarte multe si ne-a aratat locuri interesante (nu trebuie sa ratati piscinele naturale cu apa termala din mijlocul padurilor – sunt minunate 🙂 – rugati ghidul sa va duca la ele)

Multumesc Fresh Holidays pentru aceasta vacanta minuntata, Multumesc Cosmin Neacsu pentru recomandarile facute.

A fost minunat!

Abia asteptam urmatoarea vacanta recomandata de voi.

India venim! 🙂

#sharingtheexperienceSingapore
#sharingtheexperienceBali

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5985″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5983″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5982″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5984″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta