Horia si Irina – sejur self-drive in Portugalia

Horia si Irina – sejur self-drive in Portugalia

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2975″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Pentru noi, vacanta nu inseamna relaxare, odihna, stat pe plaja sub o umbreluta, cu un cocktail in mana. Vacanta inseamna sa ne plimbam ca nebunii, sa vedem fiecare loc, fiecare atractie si fiecare piatra mai speciala.

De data asta am vrut ceva diferit, asa ca am ales Portugalia. Tara mica. Cat poti sa colinzi? In cele 2 saptamani de concediu, am vizitat 6 orase: Lisabona, Sintra, Coimbra, Porto, Evora si Salema. Initial voiam sa sarim Porto, dar Diana ne-a convins ca merita si n-am regretat; am baut cel mai bun vin de Porto.
Ce vreau sa zic e ca n-a fost concediul ce-l asteptam: am alergat o gramada, am vizitat atatea locuri incat nu pot sa le zic pe nume, dar m-a indragostit de Portugalia. Sigur o sa ne intoarcem. O sa ne plimbam cu tramvaiul 28 in Lisabona, o sa ne pierdem pe potecile din Quinta da Regaleira, o sa ascultam fadoo in Fadoo ao Centro si o sa bem un vin de Porto la cafeneaua Majestic.
Vacanta a iesit asa bine pentru ca Fresh Holidays a avut grija de noi. N-am avut griji legate de cazare; stiam ca putem sa il sunam oricand pe Cosmin si o sa ne resolve orice problema. La fel si cu transportul sau traseele turistice; un singur telefon dat Dianei era garantat sa ne dea idei noi pentru locurile de vizitat. Cu Fresh Holidays am avut cea mai frumoasa vacanta de pana acum si data viitoare o sa apelam tot la ei.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2976″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2974″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2973″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2978″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta