Stanciu Denisa – Luna de miere in Mauritius – la hotelul Ravenala Attitude – Decembrie 2017

Stanciu Denisa – Luna de miere in Mauritius – la hotelul Ravenala Attitude – Decembrie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8132″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Asa cum ne place noua sa credem luna de miere este partea cea mai distractiva din tot ceea ce presupune o „nunta”, astfel ca noi ne-am dorit o experienta de neuitat, „once-in-a-lifetime”. Agentia #freshholidays ne-a ajutat sa ne indeplinim un vis pentru o vacanta exotica si in acelasi timp lipsita de griji. Pentru o prima colaborare cu o agentie de turism am fost foarte placut impresionati de profesionalism si promptitudine cat si de sfaturile realistice pe care le-am primit. Pe aceasta cale doresc sa multumesc si partenerilor locali Connections Mauritius prin intermediul carora am cunoscut insula, cultura si un pic din stilul lor de viata.

 

Am ales Mauritius datorita posibilitatilor diverse de a petrece timpul. Si nu regretam deloc. Am fost gazduiti la Ravenala Attitude , un resort intins si foarte verde situat in nord-vestul insulei. Da, poate nu are cea mai spectaculoasa plaja din cate am vazut dar sigur am asistat la cel mai spectaculos apus. Iar un alt plus pentru pasionatii de snorkeling (serviciu inclus in pachet) este ca se afla foarte aproape de o arie marina protejata. Ne-am bucurat si de o varietate buna de restaurante iar mancarea ne-a depasit asteptarile, ne-au surprins pozitiv preparatele de vita intr-o tara majoritar hindu.

Poate singurul minus este faptul ca daca doresti sa te deplasezi in afara resortului trebuie fie sa iei taxi fie sa inchiriezi masina/scooter etc., statia de autobuz nefiind tocmai aproape.

 

Ce am facut in Mauritius in afara de plaja: excurise Wild South West in care am vizitat pamanturile colorate, romeria, cascada zona verde Blak River Gorges; excursie cu catamaranul pana la insula Ile aux Cerfs iar in ultima zi am inchiriat o masina cu sofer.

In aceasta ultima zi in care ne-am facut programul dupa bunul plac, am avut ocazia sa aflam mai multe despre cultura, obiceiuri, religie si chiar sa vizitam casa ghidului nostru care a tinut nespus sa ne serveasca cu mango proaspat din curtea lui.

 

Ce ne-a placut in Mauritius? Absolut tot, dar mai ales contrastul dintre verdele crud al palmierilor si albastrul turcoaz al marii!

 

Si nu in ultimul rand multumim Ruxandrei pentru consiliere si rabdare!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”8133″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8134″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8136″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8139″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8141″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”8135″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta