Lucia si Adrian – Testimonial vacanta in Singapore si Bintan – octombrie 2019

Lucia si Adrian – Testimonial vacanta in Singapore si Bintan – octombrie 2019

Mulțumin Cosmin și Fresh Holidays pentru cele 10 zile minunate pe care le-am petrecut în Singapore și insula Bintan. Vacanța personalizată a fost de vis.

Cosmin a fost persoana noastră de contact care ne-a ajutat cu o mulțime de informații și a fost mereu prompt la orice întrebare pe care am avut-o cu privire la excursie ( inclusive confirmări pe Watsapp că totul este în regulă).
Singapore a fost primul nostru contact cu Asia, iar experiențele pe care le-am trăit aici nu pot fi comparate cu nimic din ce am văzut în Europa.

Faimosul hotel Marina Bay Sands față în față cu impozantul district financiar foarte luminat noaptea, spectacolele de lumini și muzică de la Gardens by the Bay și Marina Bay Sands, insula Sentosa, gradina botanică, Little India, Chinatown, cartierul arab și nu în ultimul rând aeroportul Changi sunt doar câteva dintre atracțiile turistice care ne-au impresionat puternic. Arhitectura impresionantă a zgârie – norilor ( aproape fiecare clădire are un spațiu verde pe acoperiș, etaje intermediare sau în loc de balcoane) contrastează în mod plăcut cu clădirile din perioada colonială, frumos restaurate și transformate în magazine, cafenele, restaurante.

Bintan – o insula superbă, cu peisaje și plaje de vis, la 45 de min ( cu ferry) de Singapore. Serviciile oferite de resortul Nirwana Gardens au fost de nota 10.

Nu pot să nu menționez cazările excepționale în Singapore ( Oasia Hotel Downtown) și în Bintan – Mayang Sari Beach Resort ( în bungalow-ul de pe malul mării adormeam în zgomotul valurilor ).

Mult succes în continuare Fresh Holidays! Recomand cu mult drag!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta