Singapore si Bali octombrie 2022 – Testimonial Andreea Serban

Singapore si Bali octombrie 2022 – Testimonial Andreea Serban

Singapore – totul exact cum ne-am asteptat, am fost si la universal studios o zi. Vibrant, aglomerat si fain de explorat. Cazarea super si ca locatie si ca servicii iar totul a fost perfect organizat de voi la preluari aeroport si invers

Bali- Payogan ti-am spus deja, unpic trebuie refacuta cazarea. Ubud are farmecul lui si ne-a dat un vibe aparte. Cred ca l-am explorat din plin. Si aici serviciile foarte bune, balinezii sunt tare primitori parca prea primitori cateodata :)) De acolo am trimis poze.

Nusa Dua- Cazarea as da 4/5. In primul rand din cauza ca par inca afectati de covid. Erau deschise doar 2 restaurante din 4 si nu aveau nici o activitate in afara de kids club deschisa. Plaja era foarte neintretinuta in zona hotelui, plina de mizerie. Camera si hotelul super curate, micul dejun bun. Ce mi s-a parut ca nu am ales bine a fost zona hotelului. Am mers la nusa dua beach si acolo era Melia cred care era varianta 3. Am regretat putin ca nu am luat-o aceea. Neavand optiuni prea multe de cina la hotel am iesit in zona dar era rablagita rau si multe inchise.

Serviciile voastre din nou exact asa cum au fost promise.

Cred ca ne-ar fi placut un resort mai mare cu ceva activitati seara, la 21;00 deja era stinsa treaba la nikko, dar asta a fost alegerea noastra. Ne-am imprietenit cu un grup de nemti, mai in vârstă, ei fusesera si in 2017, ziceau ca e 20% din ce era inainte de covid. Si ca le-a lasat un gust amar cumva cat de afectati au fost si se vedea, multe restaurante inchise, Constructii abandonate.

Oricum pt noi a fost o experienta unica, iar fata de voi doar de bine, tot ce a scris in oferta s-a respectat 😬.

Urmatoarea la resort mare cu activitati si apa turcoaz. Apelam tot la voi

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta