Safari Tanzania si plaja Zanzibar – Gabriela & friends – septembrie 2022

Safari Tanzania si plaja Zanzibar – Gabriela & friends – septembrie 2022

Salut Cosmin,

Revin cu un mail catre tine in care sa iti povestim cateva lucruri despre vacanta si sa iti multumim pentru ea, a fost unica!

Incep cu lucrurile super bune:

– safari-ul a fost genial, experienta sa vezi animalele cum traiesc in habitatul lor, cum interactioneaza, mananca, dorm, alearga…este unica si oricine ar trebui sa o faca o data in viata cel putin. 

– Philip, ghidul nostru, a fost de nota 10. Este o enciclopedie el, stie atat de multe despre animale, pasari si plante, mereu a avut povesti interesante pentru noi. Chiar daca interactiunea a inceput cu intarzierea de la aeroport, Erasto si echipa lui au fost atenti cu noi, intelegatori si focusati sa ne simtim noi bine. 

– Prima si a treia cazare au fost super frumoase si mancarea foarte buna. Preferata noastra a fost cazarea din Serengeti 🙂

– Si zborul cu avionul mic spre Zanzibar e pe lista de experiente dragute si unice.

– in Zanzibar ne-a placut mult sa vizitam spice farm si sa vedem delfinii. 

Ce nu a fost 5/5 si poate te ajuta sa stii pe viitor:

– desi a doua cazare era simpatica, mancarea nu a fost deloc ok. Ba chiar ne-a adus un ou fiert mucegait in salata. Nici celelate feluri de mancare nu au fost prea ok, carne nefacuta bine, gustul neplacut.

– am ales septembrie pentru “the great migration”, insa atunci toate animalele se duc in nord in Kenya si nu mai ramane atat de mult de vazut in Tanzania (din categoria celor care migreaza). Deci e de tinut cont ca august & sept e mai degraba pentru Kenya decat pentru Tanzania. Dar chiar am vazut de toate (mai putin rinoceri), insa ne zicea si ghidul ca cu cateva saptamani inainte era mai spectaculos. 

– Zanzibarul nu a fost potrivit in perioada respectiva, ne-au zis si acolo ca era extrasezon. Din pacate nu s-a putut intra in apa din motive de valuri, reflux, arici de mare, alge si am reusit sa facem o baie doar plecand cu barca in larg. Oamenii din Zanzibar destul de agresivi (nu eram pregatiti pentru asta) si cazarea nu a fost ok la inceput cand ne-au dat camere in care nu s-a facut curat si au avut o atitudine destul de aiurea. Dupa s-au mai redresat lucrurile. 

Cand tragem linie, a fost una din cele mai frumoase vacante si experiente, am plecat cu multe povesti din Safari, cu amintiri frumoase si cu nerabdare sa ne intoarcem. Iti las si cateva poze mai jos. 

Multumim mult pentru tot si scuze ca te-am deranjat de acolo 🙂

Ne auzim la urmatoarea vacanta!

Gabriela 

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta