Roxana si Cosmin – Luna de miere in Mauritiu la hotel Tropical Attitude – octombrie 2018

Roxana si Cosmin – Luna de miere in Mauritiu la hotel Tropical Attitude – octombrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Buna Ecaterina,

Luna noastra de miere a fost minunata. Insula Mauritius este intr-adevar impresionanta, o locatie de vis, ideala pentru a-ti petrece vacanta, cu atat mai mult luna de miere in cazul nostru. Din pacate timpul a trecut foarte repede, insa suntem constienti ca ceea ce e frumos trece repede.
Vrem sa iti multumim in special tie, dar si echipei Fresh Holidays pentru sfaturile pe care ni le-ati dat, pentru disponibilitate si promptitudine, deoarece poate te-am stresat cu intrebari si in intervale de timp nepotrivite (ne cerem si scuze pentru asta), insa tu ai fost mereu draguta si ne-ai raspuns.
Am cumparat excursiile de la partenerul agentiei care a venit la hotel sa ne prezinte ofertele si am fost multumiti de acest aspect deoarece ne-a usurat modalitatea de a vizita frumoasele atractii din Mauritius. Astfel am stat fara stres, in fiecare dimineata soferul si ghidul nostru ne lua de la hotel la o ora stabilita si ne ducea pe traseul pe care noi il alesesem, ne povestea despre atractii, despte cultura lor, despre oameni, erau foarte draguti si atenti cu noi. De altfel, toti oamenii de acolo erau foarte draguti si amabili, zambitori si pozitivi.
Din pacate nu am putut vizita toate atractiile de pe insula deoarece nu ne-a permis timpul. Cele 8 zile au trecut extrem de repede, insa am ramas cu amintiri de neuitat din frumoasa noastra luna de miere.
Multumim mult Ecaterina pentru tot, probabil ne auzim la urmatoarea vacanta. Te imbratisam.
Roxana si Cosmin

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9749″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9748″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9746″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9747″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9745″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9743″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9742″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Mauritius” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-mauritius”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta