Roxana si Catalin – Luna de miere in Singapore si Bintan – Octombrie 2018

Roxana si Catalin – Luna de miere in Singapore si Bintan – Octombrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Incep prin a iti multumi tie, Ecaterina, pentru toata rabdarea si suportul oferit, pentru ca noi sa avem o luna de miere de neuitat.

V-am descoperit intamplator, si datorita tie am intalnit o agentie de turism care ne-a impresionat prin profesionalism, seriozitate, implicare si siguranta.

Pentru luna noastra de miere nu stiam sigur unde vrem sa ajungem, stiam doar ca vrem ceva deosebit, un loc aparte si memorabil.Asa am ajuns sa alegem cu ajutorul Ecaterinei 2 destinatii diferite:Singapore si insula Bintan, si desi am avut parte de multe transferuri dintr-o tara in alta, nu am avut nici un moment grija bagajelor, asta datorita partenerilor vostri locali , care ne-au asigurat intotdeauna toate conditiile, pentru ca noi doar sa ne bucuram de vacanta.

In Singapore am calatorit in viitor, un oras / stat extrem de dezvoltat, cu cladiri spectaculoase si moderne, cu mari centre comerciale , cu o civilizatie si un inalt standard de viata.

In insula Bintan pe de alta parte, am descoperit o insula spectaculoasa, cu vegetatie luxurianta, peisaje si plaje superbe, o insula in care te poti bucura in voie de linistea naturii, de sunetul valurilor, o insula neexploatata inca de foarte multi turisti(ceea ce noua ne-a placut foarte mult)

Cu siguranta ar fi mult mai multe de povestit despre ambele locuri, insa cred ca sunt putine cuvinte care sa descrie exact ceea ce simti acolo, doar vizitandu-le poti trai si simti farmecul, cultura si civilizatia lor aparte.

Recomandam din inima echipa Fresh Holidays si va multumim inca o data pentru o vacanta memorabila.

Cu drag, Roxana si Catalin!

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ align=”left” title=”Oferte recomandate in Singapore si Indonesia” color=”#08af00″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_orderby=”rand” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-indonezia”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta