Testimonial luna de miere in Mauritius – hotel Sugar Beach Resort – Medeea – Septembrie 2023

Testimonial luna de miere in Mauritius – hotel Sugar Beach Resort – Medeea – Septembrie 2023

Totul a fost perfect, cred ca a fost una dintre cele mai frumoase vacante ale noastre.

Hotelul a fost super frumos, mi-a placut ca zona de sezlonguri de pe plaja era destul de aerisita si nu te simteai aglomerat de ceilalti oameni si activitatile de apa au fost un mare plus (SUP, hidrobicicleta, snorkeling). Planul nostru initial era sa mai iesim sa mancam si prin oras, dar a fost atat de buna mancarea la hotel, noi fiind fani mancare indiana si peste, incat nu a fost nevoie sa cautam altceva pentru cina.

Oamenii cu care am interactionat au fost foarte faini, atat soferii, doamna ce se ocupa cu excursiile, cei de la hotel. Am fost si noi in excursia celor de la One Love, cea de snorkeling, si chiar daca am prins pe Ile Aux Cerfs vreme mai capricioasa tot a fost frumos, multumim de recomandare :). Iar insula in sine e superba, poti imbina perfect relaxarea la plaja cu niste excursii in natura, mi s-a parut ca are ceva pentru toata lumea.


De asemenea, comunicarea cu dumneavoastra a fost sincer cea mai buna de pana acum dintre toti agentii de turism cu care eu am discutat vreodata. Majoritatea am impresia ca aveau tendinta sa ma repezeasca sau sa nu ofere cel mai bun pachet pentru mine doar pentru a face un ban in plus, insa acum nu a fost deloc cazul si cu siguranta vom mai apela la dumneavoastra.

Stiu ca am avut foarte multe intrebari cum a fost primul meu zbor lung si cum nu am mai fost in zona aceea de Africa, dar dumneavoastra m-ati lamurit si indrumat de fiecare data facand tot procesul super usor.

Multumim mult!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta