Elena si Mihai – Testimonial luna de miere Mauritius – Noiembrie 2019

Elena si Mihai – Testimonial luna de miere Mauritius – Noiembrie 2019

Luna de miere in Mauritius a fost o experienta minunata! Multumiri lui Cosmin, datorita caruia vacanta noastra a fost atat de frumoasa si pentru care am numai cuvinte de lauda, pentru implicare si profesionalism.

Am ales sa ne cazam in prima parte a sejurului la Ambre a Sun Resort, pe coasta estica, apoi la Tamassa Hotel, in sudul insulei. Ambele hoteluri ne-au oferit conditii foarte bune, curatenie si mancare diversificata (la primul hotel, mancarea are mai mult specific indian).

Insula, pe care am strabatut-o de la cap la coada cu un taxi inchiriat de la hotel, este deosebit de frumoasa si are foarte multe paduri tropicale cu rauri si cascade. De asemenea, ofera multe posibilitati de petrecere a timpului: relaxare pe plaja, sporturi de apa (mare parte dintre ele oferite gratuit de hotel), tiroliana, vizita la fabricile de rom si zahar, gradini botanice si zoologice etc.

Plaja cu nisip alb imaculat, marea de culoare turcoise si stancile de culoare negru-inchis parca sunt desprinse din povesti.
Recomand excursiile organizate de Fresh Holidays, impreuna cu partenerii lor locali!😍

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta