Alice si Alexandru – Testimonial luna de miere Mauritius – Noiembrie 2019

Alice si Alexandru – Testimonial luna de miere Mauritius – Noiembrie 2019

Ne-am dorit o vacanta exotica, nu doar sa stam la plaja/resort, ci si sa exploram. Am decis sa fim ajutati de Fresh

HolidaysEkaterina Balanel – ne-a ascultat, ne-a inteles si ne-a oferit cea mai buna solutie, #Mauritius😍

Nu am stat pe ganduri si am acceptat, nu regretam nimic!

Am stat la La Pirogue, A Sun Resort, Mauritius, un resort ca in poze, cu oameni minunati! Un resort de 4*+ care ofera mai mult ca unele de 5*, cu una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula. Aventura incepe abia dupa ce iesi din resort, chair daca iesi la picior, cu transportul in comun, cu taxi sau cu excursii platite, totul este incredibil. Cum am mentionat, ne doream sa exploram, zis si facut, am vizitat printre altele Flic En Flac BEACHLe Morne World HeritageCasela, iar cu ajutorul Connections DMC Mauritius, parteneri Fresh Holidays, am facut Wild South West Tour si One Love Mauritius la Île aux Cerfs.

Am mai lasat si pentru data viitoare, sigur o sa revenim. Recomand Fresh Holidays, agentie orientata catre client si mai putin catre vanzare, cu parteneri de incredere care te vor face sa te simti extraordinar! Ne-ati depasit asteptarile, va multumim!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta