Testimonial vacanta in Mauritius – aprilie 2023 – Fam Neamu

Testimonial vacanta in Mauritius – aprilie 2023 – Fam Neamu

Am avut o vacanța superfrumoasa in Mauritius!

A fost realmente un vis împlinit! 

Air Mauritius ne-a oferit o experiența de zbor foarte plăcută, iar pe fii-mea cea mica ( 5 ani ) au făcut-o sa se simtă chiar specială prin faptul ca i-au oferit câte un cadou pe fiecare segment de zbor.

In aeroport ne-au întâmpinat partenerii Dvs locali si transferul la hotel a decurs fără probleme .

Resortul Ravenala Attitude arata fabulos din punctul de vedere al grădinilor luxuriante, al spațiilor comune si al serviciilor!  Apusul soarelui pe plaja facea din fiecare zi una specială! 

Restaurantele tematice sunt impresionante prin calitatea produselor culinare si a servirii, dar si prin design-ul specific, creând experiențe culinare deosebite! 

Cazarea a fost ok, iar pe alocuri perfectibila. 

Insula este minunata: ne-au plăcut foarte mult plajele si serviciile oferite de localnicii care se întreceau in a ne face vacanța cât mai frumoasa!

Îți creau sentimentul placut ca sunt conștienți ca timpul tău petrecut  pe insula este foarte prețios si, in consecință, îți ofereau suportul pentru a te bucura din plin de farmecul locatiei! 

Dintre locurile vizitate, cel mai mult ne/a plăcut la Trou aux Biches unde ne-am bucurat de Frumusețea plajei si am înotat cu testoasele haioase  care se mișcau elegant printre noi, oferind un spectacol deosebit atât pt cei mici, cat si pentru cei mari . 

Tot la Trou aux Biches am făcut si snorkeling in Oceanul Indian, ocazie cu care am descoperit peisaje fantastice pe fundul apei: corali vii, frumos colorați, pesti de diverse forme si mărimi care  străluceau minunat printre corali! Acele imagini erau atât de frumoase, încât nu ne mai puteam desprinde de acel loc! 

De asemenea, cu ocazia unor excursii pe insula, am întâlnit maimuțe cărora le-am dat banane și biscuiți: ele înhatau  imediat bucatele noastre, spre deliciul și amuzamentul  copilor ! 

Dintre aspectele mai puțin plăcute, perfectibile, țin se precizez ca la nivelul camerelor spațiile din baie sunt insuficiente, iar la nivel de restaurante nu am inteles de ce nu foloseau mai multe produse naturale: era sezon de avocado, papaia si ananas, iar pe primele 2 nu le-am văzut la nici o masa in 7 zile de demipensiune . 

Tot la neplăcute si chiar înfricoșătoare: unii dintre Compatrioții nostri necesita măsuri majore de educație! Poate puteți face ceva in acest sens.

Un ghid de buna purtare legat de protectia mediului si  a vietăților locale înainte de a pleca intr-o vacanța poate ca ar fi de ajutor! 

Spre ex, la înotul cu testoasele care sunt protejate prin lege, am fost de mai multe ori, iar intr-una din zile am întâlnit un grup de români care se amuzau foarte tare lovind si împingând testoasele incolo si încoace …. Trist, foarte trist… am fugit imediat de lângă ei de teama sa nu o încasăm si noi! 

Una peste alta, abia așteptam sa reluam sesiunile de snorkeling la Trou aux Biches, dar și pe versantul estic al insulei unde am auzit ca sunt de asemenea bariere spectaculoase de corali și peisaje de vis! 

Pana atunci, va dorim vacante minunate! 

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta