Testimonial vacanta romantica in Mauritius la Sugar Beach Resort – august 2023 – Anee

Testimonial vacanta romantica in Mauritius la Sugar Beach Resort – august 2023 – Anee

Buna,

Suntem bine cu totii, multumim frumos! 

Pentru prima data in Mauritius, a fost minunat! Plaja, superba, poti intra in apa pana la nivelul bazinului  fara papuci de apa. Ceea ce mi s-a parut interesant a fost ca valurile se spărgeau in larg, nu la mal si dădea o senzație de liniste si zen pe plaja toata ziua. Locul este foarte aerisit si intim cu căsuțele acelea, serviciile din resort impecabile. Un vibe atat relaxant nu am vazut niciunde ca la acești oameni. Ne-a placut absolut tot, cred ca a fost un plus si faptul ca au avut un restaurant cu specific italian “Citronella”, eu având influente si fiind gurmanda, pt mine a fost perfect!

In prima zi am avut ceva emoții…cand am ajuns ne-am dat seama ca e resort pt “family”. Noi neavând copii am facut putin ochii mari, dar resortul fiind foarte aerisit nu s-a simtit nici gălăgie nici plânsete, nici pâs.

Am descoperit si ne-au informat de la început ca sunt “frați” cu hotelul/ resortul “La Pirogue” de langa ei, unde puteam avea acces de asemenea, ceea ce a facut totul si mai dragut, chiar daca nu am călcat acolo :)) .

Ca si timp petrectut pe insula a fost putin, toata lumea ne-a recomandat cel putin doua săptămâni. 

Este de explorat destul de mult, are de toate, este superba.

Singurul lucru “mai putin placut” a fost partea cu spațiul din avion. As fi dat orice sa fiu la business sa am spatiu la picioare, ceva cumplit pt mine din acest punct de vedere. 

Am încercat sa fac din prima upgrade inainte sa plecam, insa nu s-a putut. 

Daca e sa privim partea frumoasa si aici a fost ca escala a fost aproape inexistenta, pt ca nu am așteptat din pricina întârzierilor si la dus si la intors .

Ca legături de zbor le-ai gasit foarte bine legate, pe noapte, unde mai închizi un ochi chiar daca esti amorțiți pe scaun. 

Una peste alta, noua ne-a placut mult de tot si am zis ca vrem sa ne intoarcem tot acolo la următoarea călătorie in Mauritius.

Multumim frumos pentru implicare, promptitudine si indicații, ne auzim la următoarea vacanta!  

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta