Testimonial luna de miere in Vietnam – Februarie 2024 – Izabela

Testimonial luna de miere in Vietnam – Februarie 2024 – Izabela


Am ales Fresh Holidays pentru luna noastra de miere in… Vietnam si a fost cea mai buna alegere pe care o puteam face!

Destinatia a fost cu totul atipica, iar echipa Fresh Holidays a fost singura la care am gasit tot ceea ce ne doream: un circuit individual (doar noi 2 si ghizii locali), gandit si planificat astfel incat sa putem cunoaste cat mai mult din cultura si traditiile locale, dar fara sa sacrificam timpul de odihna, relaxare si explorare pe cont propriu.

Am ales o vacanta de 8 zile (10 zile cu tot cu zboruri), timp in care am explorat nordul si centrul Vietnamului. Ne-am inceput calatoria in aglomeratul, dar magneticul Hanoi. Despre trecerea strazii e o provocare din cauza traficului, orasul are un farmec aparte si te cucareste cu ritmul lui. Ghidul nostru local ne-a impartasit multe informatii legate de cultura vietnameza: de la mancare, la traditii, la rutina de zi cu zi a locuitorilor.

Au urmat Halong Bay (croaziera de 3 zile si 2 nopti), Hue si Hoi an. Fiecare destinatie a fost spectaculoasa, iar explorarea ne-a fost simplificata prin activitatile planificate (dintre cele mai diverse) si transferurile deja planificate de agentie (transferuri cu masina sau prin zboruri interne).

Multumim Fresh Holidays, multumim Adrian, agentul care s-a ocupat de vacanta noastra in detaliu si cu promptitudine, si multumim colaboratorilor vostri din Vietnam pentru o vacanta minunata, care ne-a lasat cu o multime de amintiri placute pentru intreaga viata.

Cu siguranta vom avea incredere sa apelam la voi pentru orice vacanta, chiar si pentru una la capatul lumii.

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta