Roxana si Radu – luna de miere in Thailanda si Cambodgia – octombrie 2018

Roxana si Radu – luna de miere in Thailanda si Cambodgia – octombrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cand am ales Fresh Holidays pentru luna noastra de miere ne-am lasat sperantele in mainile unor oameni frumosi, profesionisti, dornici sa ne intoarcem cu experiente demne de povestit altora. Si asa s-a si intamplat.

 

Cosmin a fost alaturi de noi la tot pasul si ne-a indrumat cu sfaturi utile legate de calatoria noastra. Am plecat la drum cu un bagaj plin de recomandari pentru locuri frumoase si am ajuns in Thailanda si Cambodgia pentru un sejur de 12 zile. Bangkok a fost o nebunie culturala, iar oamenii de aici ne-au surprins prin ospitalitatea binecunoscuta si spiritualitate.

 

Cambodgia s-a remarcat prin templele cuprinse de imbratisarea junglei, in care timpul parca s-a oprit in loc, in vreme ce noi ii strabateam cararile scaldate de soarele arzator. Ultima oprire a fost Krabi, iar noi vom pastra in amintire cele mai frumoase apusuri din cate ne-au fost dat sa vedem pana acum.

 

Totul a fost planificat in detaliu pentru noi: de la preluarea de la aeroport, la ghizi, tururi si hoteluri, pana la intoarcerea in tara.

 

Ne-am simtit ca niste vedete in propria noastra luna de miere si asta doar pentru ca am avut niste super oameni care ne-au ajutat sa ne indeplinim acest vis. Thank you so very much, guys! 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9791″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9794″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9793″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9792″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Cambodgia” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-vietnam”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta