Testimonial Luna de miere Seychelles – Ioana – Septembrie 2021

Testimonial Luna de miere Seychelles – Ioana – Septembrie 2021

Ei bine a venit ziua mult asteptata de 31 august …..Emotionati  am plecat spre aeroport catre o destinatie care s a dovedit a fi un mic paradis.

Dupa 2 zboruri ,nu foarte linistite, am ajuns pe insula Mahe ( cea mai mare dintre toate), unde se afla si aeroportul si capitala Victoria. Am petrecut 5 zile si 4 nopti aici. Nu recomand sa stati foarte mult. In functie de cum organizati un mic itinerariu veti descoperi ca nu merita sa stati tot sejurul pe aceasta insula deoarece urmatoarele pe care le voi mentiona merita mult mai mult din timpul vostru.

Capitala Victoria poate fi vizitata la pas in maxim 2 ore, insa nu ratati distileria de rom Takamaka, unde chiar a fost o experienta, mai ales degustarea tuturor sortimentelor ( si da, au cateva ).Daca sunteti pasionati de hiking sau gradini cu flori si condimente, ei bine gasiti si asa ceva. Noi ne am deplasat cu autobuzul care a fost o experienta de neuitat ( folositi l si veti vedea)

In penultima zi am rezervat ( pe tourbookers) o excursie de o zi pe spectaculoasa insula La Digue: un mic paradis unde ne am plimbat cu bicicleta, am facut krystal kayac si am vizitat anumite plaje care nu pot fi vazute de pe uscat, inclusiv faimoasa plaja Robinson Crusoe.

Ziua aceasta a fost 🔝🔝🔝

Am luat apoi ferry ul catre Praslin unde am petrecut alte 4 nopti in paradis. Aici va sfatuiesc sa alegeti o cazare mai luxurianta deoarece se merita( noi am stat la Constance Lemuria si nu am regretat nicio clipa!!!!!). Pe Praslin plajele sunt absolut minunate, insula este mult mai tropicala si nu sunt foarte multe de vazut, deci resortul ales este important deoarece acolo veti petrece cel mai mult timp! Vizitati Valee de Mai unde veti afla despre faimoasele Coco de Mer si in rest muuulta plaja si relaxare.

As putea povesti ore intregi, dar cel mai bine vizitati Seychelles si vedeti cu ochii vostri

Info utile:

– Totul este destul de scump deci aveti grija la buget

– La ora 17:00 totul se inchide( de la supermarketuri la restaurante)

– In Seychelles nu exista “viata de noapte”, mai ales ca la 18:30 este bezna afara

– Localnicii sunt foarte simpatici si sociabili

– Toata lumea vorbeste engleza 

– Va veti simti ca in paradis 

– Desi pe net citesti despre tantari si paianjeni, noi nu am avut probleme

Experienta cu Fresh Holidays:

De la primul email pana la ultimul comunicarea a fost excelenta! Ne am bucurat de o vacanta super bine organizata, inclusiv transferurile au fost perfecte cu o agentie locala de top! 

Am primit toate informatiile necesare ptr o luna de miere fara cusur si abia asteptam urmatoarea vacanta! Ii recomand cu mare drag( ca idee eu sunt o persoana foarte atenta la detalii iar acest feedback este unul cat se poate de sincer si real)

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta