Testimonial luna de miere Mexic – Simina si Narcis – septembrie 2021

Testimonial luna de miere Mexic – Simina si Narcis – septembrie 2021

 

Am plecat in luna de miere cu inima putin stransa datorita contextului actual. Cand am inceput discutiile cu Cosmin aveam un mic plan pentru a merge in insulele Mauritius, chiar ne doream sa ajungem acolo. Sfaturile si opiniile lui au dus insa catre o alta destinatie, Mexic, mai exact Riviera Maya, Cancun. Nu stiam mare lucru despre aceasta tara cu exceptia tequilei si a filmului Desperado, dar am zis sa mergem pe mana expertului, a agentiei. 

Toata organizarea si excursia au fost la superlativ, nu avem nimic de reprosat, doar faptul ca am decis sa stam doar o saptamana. Resort-ul Barcelo Maya, este unul foarte dragut si primitor, personalul este mereu zambitor, amabil si cu bun simt. Sunt destule activitati care pot fi realizate in resort dar aventura incepe in excursiile pe care le poti face la fata locului, evident, in mod organizat (In hotel exista un birou care ofera acest tip de servicii). 

Daca ajungeti in Mexic, Riviera Maya, este obligatoriu sa nu ratati insula Cozumel (un loc fabulos), platoul de la Chichen Itza, Tulum, Isla Mujeres si orice fel de Cenotes. Acestea sunt doar cateva din locurile experimentate de noi dar sunt mult mai multe de vazut, avem in plan sa mai ajungem in Mexic. 

Asadar, cine doreste o vacanta intr-un loc exotic se poate orienta inistit catre Mexic, este superb, mai ales ca cei de la Fresh Holidays stiu sa se ocupe de organizare si ofera o experienta unica. 

 

Cosmin & Co, multumim! 

Simina si Narcis

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta