Testimonial luna de miere in Mauritius – noiembrie 2022 – Meda si Sergiu

Testimonial luna de miere in Mauritius – noiembrie 2022 – Meda si Sergiu

Hello, 

Revin cu păreri despre frumoasa vacanță pe care am avut-o în luna de miere (1-11 noiembrie 2022) în Mauritius. 

Înainte să intru în detalii, țin să menționez că am găsit întâmplător site-ul agenției, pe când făceam un research al prețurilor pentru diferite destinații. Ce m-a determinat să vă aleg pe voi a fost tocmai partea de testimonials de la călătorii care au mers pe mâna voastră pentru organizarea vacanței și au fost mulțumiți de colaborare. Îmi doream foarte mult să aleg o destinație exotică, unde să avem ocazia să ne relaxăm la plajă dar și să putem explora insula și să fim activi. După ce am citit review-urile primite de voi pentru vacanțele în Mauritius, ne-am decis că e o alegere foarte bună pentru ceea ce căutam. 

Organizarea

A decurs foarte bine și ne-a luat o mare grijă de pe umeri, având în vedere că eram deja presați cu nunta ce se apropia. Cu ajutorul lui Cosmin am stabilit intervalul în care doream să mergem și bugetul, după care în scurt timp am primit detalii despre posibile variante de zboruri și ulterior despre cazări care se încadrau în bugetul stabilit. 

Cazarea:

Am ales să stăm câte 5 nopți în 2 zone diferite ale insulei, pentru a ne fi mai ușor să o explorăm și a fost o decizie foarte bună. Am avut inclus transferul de la aeroport, transferul între cazări și transferul înapoi la aeroport. 

Experiența pe partea estică:

Prima parte a vacanței am fost cazați la Tropical Attitude, un boutique hotel situat pe coasta estică a insulei, într-o cameră cu o superbă priveliște spre ocean.

Personalul hotelului s-a purtat exemplar, foarte amabil de fiecare data, cu zâmbetul pe buze în fiecare dimineață și seară, când ne întâmpinau la masă. După primele 3 zile ne-a fost cerut inclusiv feedback dacă ne place mâncarea, dacă suntem mulțumiți de calitatea serviciilor, de curățenia din cameră și dacă e ceva ce ne-ar face șederea mai plăcută. Big like! În prima zi am întâlnit persoana de contact a agenției partenere, ce ne-a dat mai multe detalii despre punctele interesante de văzut, variante de tururi ghidate de șoferi cu calificare de ghid, excursii cu barca, etc. 

Am vizitat Central Flacq, ajungând până acolo cu autobuzul local. Nu ne-am încumetat să ne închiriem o mașină pentru că în Mauritius se circulă pe partea stângă a drumului și drumurile lor sunt destul de înguste. 

Ne-am trezit în fiecare dimineață să vedem răsăritul și am făcut multe plimbări pe plajă, inclusiv alergări dimineața. 

Cu ajutorul persoanei de la agenție am planificat un tur cu un șofer ghid, în nordul insulei, unde am vizitat capitala Port Louis, gradina botanică și cel mai nordic punct al insulei – Cap Malheureux. 

Experiența pe partea sudică:

Următoarele 5 nopți le-am petrecut la Outrigger, un resort mai mare decat Tropical Attitude, cu foarte multe spații verzi, alei și palmieri. A fost locul perfect să ne relaxăm la plajă, citind. Micul dejun și cina au fost delicioase, cu o varietate foarte mare de preparate atât internaționale cât și mâncăruri specifice insulei Mauritius, la restaurantul Mercato. Aici am avut parte de niste apusuri foarte colorate. 

Un must pe partea sudică pentru noi a fost să facem drumeția pe Le Morne. Deși ne-am pornit cam târziu și era deja cald, a meritat din plin. Priveliștea de sus e deosebită. Ps: luați cu voi apă suficientă. La începutul traseului nu este niciun chioșc. 

Și în partea sudica am avut parte un tur pe cinste la cratere de vulcani, plantații de ceai, Chamarel Seven Colored Earth, Grand Basin Temple, degustări de rom și ceai negru. 

Am plecat acasă cu o părere foarte bună despre insulă, oameni, încântați de lucurile pe care le-am văzut, apusurile și răsăriturile, mâncarea și ospitalitatea mauritiană.

Vă mulțumim pentru organizarea vacanței și tips and tricks, a mers totul ca la carte! Cu siguranță vom apela din nou la serviciile voastre!

Cu drag,

Meda & Sergiu

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta