Testimonial luna de miere Maldive – Gabriela si Alin – noiembrie 2021

Testimonial luna de miere Maldive – Gabriela si Alin – noiembrie 2021

 
Vacanta a fost superba!! Nimic de reprosat sau schimbat. Las mai jos cateva ganduri.
 
Resortul este de 5 stele la propriu, incepand cu serviciile ireprosabile, staff-ul mega respectuos si atent, mancarea foarte buna, bauturi de toate felurile, designul si peisajul din paradis. Am ramas impresionati de cat de frumos se comporta echipa Oblu, te fac sa te simti bine venit. Toate facilitatile din serenity au fost faine, au avut grija ca in fiecare zi sa avem o activitate. Faptul ca le-am dat certificatul de casatorie, ne-a ajutat sa obtinem un honeymoon dinner si camera aranjata (poate aici o idee, cand mai ai turisti care merg in luna de miere ei au zis ca ajuta trimis din timp certificatul de casatorie ca sa pregateasca totul, pentru noi s-au dat putin peste cap). Pe langa dinner & inca 2 mese speciale, am avut inclus spa, excursie de snorkelling si sunset fishing (unde am fost atat de norocasa incat am prins un rechin!). ­čÖé Pe langa asta, ei aveau cel putin 4,5 activitati pe zi la care sa participi.
 
Maldive este in sine un spectacol, apa cristalina, pestii colorati si de toate felurile, nisipul alb si fin, clima…superb totul!
 
Cat despre freshholidays, suntem foarte multumiti si ne bucuram ca am colaborat cu tine. Deosebit de alte agentii este stilul prietenos care ne-a placut, atentia ta de a ne da toate detaliile, sa ne raspunzi la toate intrebarile si sa ne ajuti cu orice cerinta. Mega multumiri!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta