Testimonial luna de miere Dominicana – Oana Martin – decembrie 2021

Testimonial luna de miere Dominicana – Oana Martin – decembrie 2021

 
Tocmai ne-am intors dintr-o vacanta de vis in Republica Dominicana, organizata cu ajutorul lui Cosmin, care s-a implicat foarte mult pentru a avea un sejur personalizat dupa preferintele noastre.
Am plecat din Cluj (o escala in Germania) si am fost cazati la Iberostar Selection, resort pe care il recomandam tutoror care vor liniste si relaxare. Am mancat la multe restaurante precum japonez, mexican, Steak house, mediteranean, frantuzesc, thailandez dar si mancare la alegere. Personalul este foarte prietenos si nu am avut nimic de reprosat. E unul din resort-urile la care m-as intoarce cu drag.
Recomand Fresh Holidays(in special Cosmin) pentru implicarea de care a dat dovada in a gasi cel mai optim zbor/cazare astfel incat sa nu crestem bugetul, pentru raspunsurile rapide atat inainte de calatorie cat si in timpul ei si pentru relatia de apropiere fata de clienti care a facilitat tot.

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta