Testimonial luna de miere in Costa Rica – Alexandra & Alexandru – Noiembrie 2023

Testimonial luna de miere in Costa Rica – Alexandra & Alexandru – Noiembrie 2023

Ne-am intors de curand din luna de miere in Costa Rica. Am vrut sa alegem o destinatie indepartata si mai neobisnuita. Este prima oara cand am calatorit cu ajutorul echipei Fresh Holidays si a fost cea mai buna alegere!

Totul a fost organizat excelent, toate transferurile, cazarile, experientele au decurs impecabil. M-a surprins placut ca, desi toti oamenii cu care am interactionat pareau foarte relaxati, erau in acelasi timp foarte seriosi si punctuali.

Desi initial, inainte sa incepem excursia, mi s-a parut un program destul de incarcat, acum la finalul sejurului, pot spune ca a fost perfect: am avut parte de multe experiente inedite – ziplining, rappeling, rafting, dar si de timp pentru a savura hotelurile la care am stat, frumusetea si verdele acestei tari.

Ne-am dorit o vacanta in care sa nu avem parte de aglomeratie, sa avem parte de multa natura si sa nu ne facem griji pentru nimic si asa a si fost. Experienta noastra a constat in 12 nopti de cazare, in care am schimbat 4 destinatii. Am avut norocul sa inotam cu broaste testoase uriase, sa vedem lenesi, tucani chiar in curtea hotelului, sa ne trezim cu papagali si maimute la geamul nostru, dar si sa admiram mai de la distanta crocodili si aligatori. Desi e greu sa aleg o locatie anume, fiindca toate cazarile si locatiile au fost superbe, cazarea preferata a fost la Mawamba Lodge, in Tortuguero, pentru ca am avut ocazia sa fim si mai aproape de natura, dormind in lodge-uri care nu aveau geamuri propriu-zise.

Acum, ne gandim cu entuziam la urmatoarea destinatie in natura, desi echipa Fresh Holidays a ridicat standardele foarte sus odata cu organizarea lunii noastre de miere.

Cosmin, iti multumim pentru toata implicarea si atentia la detalii. Recomandam cu incredere agentia Fresh Holidays.

La cat mai multe excursii de vis!

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta