Iulia Bagaian – Luna de Miere Bali si Singapore – Noiembrie 2017

Iulia Bagaian – Luna de Miere Bali si Singapore – Noiembrie 2017

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7793″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text]

Dupa indelungi planificari esuate am dat in luna Octombrie peste site-ul #FreshHolidays si pachetele minunate pe care le oferiti. Desi nu ne sta in fire, ne-am decis destul de repede si am ales ca destinatie pentru luna noastra de miere minunata insula Bali. Insa multumita Ruxandrei am avut ocazia sa surprindem si o farama dintr-un loc abolut exceptional: Singapore.

 

Singapore e o lume ireala, e o lume desprinsa din romane fantastice in care intr-un spatiu parca atemporal, intr-o sinergie perfecta se combina tehnologia, inovatia si spiritual uman creativ cu traditii vechi de mii de ani. Singapore nu e un loc, e o experienta, e o traire, o simfonie de vechi si nou imbinate la perfectie. Putine locuri pe care le-am vizitat ne-au castigat atat de rapid admiratia. Singapore trebuie descoperit de fiecare in felul sau, dar cu siguranta nu are cum sa dezamageasca.

 

Intr-o cu totul alta lume am pasit in momentul in care am ajuns in Bali. Cu neajunsurile unei societati impovarate, fara zagarie-nori si sosele moderne, fara lux si epatare, Bali este cel putin la fel de fascinant ca si Singapore, dar din cu totul alte motive. Bali te invata cum sa te bucuri de lucruri simple, de verdele luxuriant al unei paduri tropicale, de ploaia din mijlocul zilei atunci cand afara sunt 37 de grade, de florile multicolore si parfumate dintr-un copac frangipani, de nisipul incins inainte sa intri in ocean si de tot ceea ce inseamna agitatia marunta a existentei umane.

Bali are o liniste a lui, un farmec aparte venit din simplitatea locurilor si a oamenilor. La fel ca si Singapore, Bali nu e un loc, e o experienta.

Ne bucuram ca am trait aceste doua “experiente”. Am vrea sa revenim candva. Multumim pentru suportul acordat si cu siguranta vom recomanda serviciile #FreshHolidays.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7794″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”7795″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”7796″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”7797″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta