Ovidiu si Viorela – Luna de miere Bali

Ovidiu si Viorela – Luna de miere Bali

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2970″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]Am facut luna de miere in Bali, a fost superb. In aceasta insula am ajuns datorita recomandarilor lui Cosmin (noi in prima faza am dorit sa mergem in Tailanda dar n-a recomandat sa nu mergem ca e perioada musonica acolo….) si la inceput am fost un pic reticienti…..aceasta a durat doar cateva minute pana am debarcat pe insula.

Un inpact cultural placut, oamenii minunati, primitori, uneori „deranjant de primitori”, natura este minunata iar balinezii au cultura lucrului frumos.

Orice sat este un templu continuu, maestri in pictura, tamplarie si sculptura. Am ramas uimiti de casele si de gardurile lor :))

Daca ajungeti acolo trebuie sa faceti snorkeling, obligatoriu!!!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2968″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”2966″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta