Melisa si Eduard – Testimonial Luna de miere in Bali – septembrie – octombrie 2019

Melisa si Eduard – Testimonial Luna de miere in Bali – septembrie – octombrie 2019

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_gallery interval=”3″ images=”10543,10544,10545,10546,10547,10548,10549,10550″ img_size=”800X600″][vc_empty_space][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

Luna noastră de miere a fost una, care, nu se poate descrie în cuvinte. Îmi doream foarte mult sa ajung în Bali, iar Fresh Holidays m-a ajutat foarte mult în ceea ce privește alegerea făcută.
De la aceasta agenție am discutat cu Ecaterina, care, chiar dacă o sunam mereu deoarece eram stresata, reușea tot timpul sa ma calmeze și sa ma ajute cu tot ce aveam nevoie. Prin intermediul agenție mi-am făcut chiar și o prietena, care este ghid la agenția din Bali, care s-au ocupat de transferurile noastre, dar am primit și o excursie gratis din partea Fresh Holidays.
Luna noastră de miere a fost un vis, din care nu mai vroiam sa ma trezesc niciodată. Am stat 6 nopți în Ubud, la un resort foarte frumos. Acolo toți angajații erau atenți la orice detaliu și făceau tot ce era nevoie pentru ca turiștii sa fie mulțumiți,iar natura ne înconjura.In acest resort m-am simțit cel mai bine, deoarece toată lumea era prietenoasa, iar mâncarea era foarte bună, la un preț normal.
Precizez ca am dorit sa facem all inclusive, dar Ecaterina mi-a explicat ca e mult mai bine sa mâncăm diverse feluri, și a avut mare dreptate. Am încercat tot felul de mâncăruri, și toate au fost delicioase. După, am plecat la alt resort în Nusa Dua unde aveam sa petrecem alte 6 nopți, lângă ocean.
În aceste zile petrecute în Bali, am făcut câteva excursii pentru a vizita minunata insula. Acolo, începând de la natura, pana la oameni și comportamentul lor, totul este frumos. Am încercat sa vizitam tot ce era de vizitat și tot ce era mai important. De la cascade,Temple, pana la Ubud Market și chiar ne-am aventurat pe insula cealaltă, Nusa Penida.
Mulțumim Fresh Holidays pentru luna noastră de miere! Abia aștept următoarea vacanță!!!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta