Laura Nita – Luna de Miere in Bali – Mai 2018

Laura Nita – Luna de Miere in Bali – Mai 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cu Fresh Holidays am ales luna de miere perfecta in Bali.

 

Cosmin ne-a indrumat si ne-a fost alaturi inca de la inceput cand nu eram hotarati cu locatia si activitatile pe care le-am fi putut desfasura. In final am ales Insula Zeilor, Bali.

 

Am stat 5 zile mirifice la plaja la Ayodya Resort unde am avut parte de vreme excelenta, oameni minunati si locatia perfecta pentru relaxare si bronzat. Apoi 4 zile in inima Ubud-ului, la Jannata Resort. Aici experienta a fost de alta natura. Am avut parte de padure luxurianta, terase de orez minunate si la fel de oameni exceptionali.

 

Am ramas placut surprinsa cand, fiind in Bali, am primit un mesaj de la Cosmin sa se asigure ca am ajuns in regula si daca este totul ok. Acest lucru ne-a oferit un plus de siguranta ca am ales corect cu cine sa colaboram pentru luna de miere.

 

Multumim Fresh Holidays si ii recomandam cu drag!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”3615″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9198″ onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9196″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9197″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”3617″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”3616″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row]

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta