Iulia si Mircea Hirjau – luna de miere Singapore-Bali sept-oct 2016

Iulia si Mircea Hirjau – luna de miere Singapore-Bali sept-oct 2016

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5862″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]În primul rând, îți mulțumim, Cosmin, pentru că ne-ai suportat preț de 62 de mail-uri!
Mulțumim Fresh Holidays pentru seriozitatea și implicarea de care ați dat dovadă pe toată perioada colaborării noastre.

Ne-am întors de curând din minunata vacanță petrecută în Singapore & Bali. A fost o vancanță reușită din toate punctele de vedere. O combinație ideală, atât pentru cei care vor aventură, cât și pentru cei care își doresc relaxare și să descopere culturi și tradiții exotice.

Ne-am lăsat vrăjiți de Super Copacii ecologici din Singapore și de grădinile luxuriante de orhidee, am luat micul dejun cu urangutanii la Zoo, apoi am facut rafting pe cataractele unui râu care stăbate jungla indoneziană, și am hrănit maimuțici jucăușe, ne-am plimbat printre terase de orez și am asistat curioși la spectacole de teatru Barong și dans Kecak, ne-am pierdut printre temple vechi de sute de ani, năpădite de liane și mușchi, am contemplat uriașii copaci banyan și am admirat măiestria meșteșugarilor iscusiți din Ubud.

Dar dincolo de aceste experiențe inedite și frumusețea locurilor vizitate, am rămas impresionați de frumusețea interioară a balinezilor, oameni de o amabilitate rară, cu o candoare aproape ca cea a copiilor (fără a fi nici pe departe infantili), cu o poftă de a crea de nestăvilit (poate cei mai înclinați artistic oameni din câți am întâlnit). Știm că nu poți generaliza, că oamenii sunt de toate felurile, însă am plecat de acolo cu impresia că natura sufletelor lor, a balinezilor, se împletește în perfectă armonie cu frumusețea peisajelor. Ne-a făcut plăcere să zâmbim cu ei, să vorbim cu ei despre cum se gătește orezul și cum își construiesc tinerele familii casa, despre obiceiuri sacre și obiceiuri zilnice. Am revenit cu sufletele încărcate de emoție, bucurie și multe amintiri frumoase.

Dragilor, ne-ați ajutat să avem o lună de miere pe cinste! Mulțumim încă o dată!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5856″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5861″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5859″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5857″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”5858″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta