Gabriela si Victor – Luna de Miera in Bali – Ubud si plaja – noiembrie 2018

Gabriela si Victor – Luna de Miera in Bali – Ubud si plaja – noiembrie 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Sa va povestesc despre experienta mea cu echipa Fresh Holidays. Incep prin a multumi Ecaterinei pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada, de faptul ca a raspuns la orice intrebare si dorinta a noastra si ne-a ajutat de fiecare data.

Am ales Bali, Bali in noiembrie, cand nu este atat de aglomerat si cand vremea e minunata (din punctul nostru de vedere).
Referitor la vreme, va spun ca am prins o singura ploaie in timpul zilei (care oricum nu ne-a suparat deloc), dar noptile au fost aproape toate cu ploaie, temperatura a fost de minim 26 de grade, maxim 32, iar in perioada in care am stat in zona Ubud un pic inorat (la ocean soare arzator).
Cazarea, am ales minunatul hotel Tjampuhan, daca iti doresti sa traiesti in natura aici e locul. Hotelul nu este unul luxos, dar curat si autentic. Dupa 5 zile petrecute in inima insulei am fugit la ocean, unde ne-am bucurat de toate facilitatile ireprosabile ale hotelului Novotel Bali Benoa.
Va multumim , cu siguranta revenim!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9801″ onclick=”link_image”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9805″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9804″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9803″ img_size=”medium”][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9802″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][title_nd tag=”h4″ style=”subtitle” align=”left” title=”Oferte recomandate in Bali” color=”#46a031″][vc_empty_space height=”20px”][posts_grid_nd post_grid_type=”packages” post_grid_columns=”grid_4″ post_grid_packages_layout=”packages_layout_1″ post_grid_number=”3″ post_grid_tax=”destination-package” post_grid_terms=”vacante-bali”][/vc_column][/vc_row]

Cele mai indragite de catre clientii nostri

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta