Testimonial luna de miere in Bali – Daniel si Gabriela – Mai – Iunie 2024

Testimonial luna de miere in Bali – Daniel si Gabriela – Mai – Iunie 2024

O Experienta de Neuitat cu Fresh Holidays in Bali

Am avut placerea de a colabora cu Adina de la Fresh Holidays pentru organizarea lunii de miere in Bali si Gili si trebuie sa spun ca intreaga experienta a fost faina.

De la primul contact cu echipa agentiei, am fost impresionati de profesionalismul si atentia la detalii. Adina a fost extrem de prietenoasa si bine informata, reusind sa ne ofere sugestii si recomandari personalizate care au raspuns perfect asteptarilor noastre.

Itinerariul creat a fost bine gandit si echilibrat, combinand relaxarea cu explorarea culturii locale. Am fost cazati in resorturi de lux care ne-au oferit tot confortul dorit si servicii de top. Fiecare locatie aleasa a avut un farmec aparte si ne-a permis sa ne bucuram de peisajele spectaculoase ale insulei.

Activitatile incluse in pachetul nostru au fost variate si captivante. Am avut ocazia sa vizitam temple impresionante, sa participam la ceremonii traditionale balineze, sa exploram orezariile terasate si cascadele din Ubud si sa ne relaxam in spa-uri dar si la piscina si plaja.

Transportul a fost organizat impecabil, cu soferi punctuali si prietenosi care ne-au oferit informatii interesante despre locurile vizitate. Am apreciat foarte mult si suportul constant oferit de echipa agentiei pe durata sederii noastre, fiind mereu disponibili pentru orice intrebari sau cerinte suplimentare.

In concluzie, recomandam cu caldura aceasta agentie tuturor celor care doresc sa traiasca o experienta de neuitat in Bali/Gili. Serviciile lor sunt ireprosabile si au contribuit semnificativ la crearea unor amintiri de nepretuit pentru noi.

Multumim, Fresh Holidays si Adina, pentru o vacanta de vis!

Vreau oferta personalizata

Iti putem propune cea mai buna varianta. Luam in calcul peste 40 de criterii cand generam oferta. Nu ne crede pe cuvant! Citeste povestile

Vreau oferta personalizata

Vreau oferta